Rundbuehaller til profesjonelle

Rundbuehaller til profesjonelle

Rundbuehaller fra Dancover er populære over hele Europa. De allsidige, lett gjenkjennelige teltene kan sees innen mange forskjellige bransjer og spesielt innen industri og jordbruk. Rundbuehallene er veldig motstandsdyktige mot vind, regn og snø på grunn av den runde formen. Hallene kan oppbevare det meste slik som kjøretøy, materialer, husdyr, fôr – og det vil også fungere perfekt som en tildekket arbeidsplass på en anleggsplass eller tilsvarende. Rundbuethallene er ganske enkelt den perfekte lagringsløsningen til de fleste formål.

Rundbuehaller gir plass til mer eller mindre alt mulig

 Rundbuehallene kan brukes som et lagertelt til praktisk talt alt mulig. Når du trenger en solid og fleksibel lagerplass for en kort eller lengre periode, vil en rundbuehall være perfekt. Du har enkel tilgang på grunn av de store inngangsdørene, som gjør det enkelt å jobbe i og rundt teltet. Du kan til og med bruke en rundbuehall som utstillingsrom hvis du f.eks. selger jordbruksmaskiner, større kjøretøy eller byggematerialer.

Rundbuehaller er solide, holdbare og allsidige

 Rundbuehaller er laget av kraftige galvaniserte rammer som er enkle å sette sammen uten bruk av spesialverktøy. Rammen er ekstremt stabil på grunn av den korte avstanden mellom buene. Duken er laget av solid 600 g/m2 PVC, som både er 100 % vanntett ot UV-bestandig. Du kan også velge en flammehemmet duk for ekstra sikkerhet. Satt sammen blir dette en kraftig, stabil og holdbar konstruksjon, som mer enn ofte kan være et innlysende og økonomisk alternativ til en permanent konstruksjon. Samtidig har du anledning til å flytte rundbuehallen i tilfelle du har lyst eller må. Med en av disse allsidige rundbuehallene, får du en optimal lagringsløsning uten å måtte forplikte deg til en lengre periode. Som du ser, det er mange gode grunner til å velge en rundbuehall. De unike teltene til lagring av mer eller mindre alt mulig, er blant de mest populære lagringsløsningene innen bransjer som jordbruk, skogsdrift, industri, bygg og anlegg og transport. Har du spørsmål om rundbuehaller eller noen de mange andre lagringsløsningene til dancovershop.com? Ta kontakt med en av xpertene våre på telefon, e-post eller chat.

Share

%d bloggers like this: