Innovative UNICO partytelt i vakre farger

Innovative UNICO partytelt i vakre farger

De fleste av oss har en tradisjon med å velge et klassisk hvitt partytelt når vi arrangerer en fest eller en annen slags begivenhet. Tradisjonen med hvite partytelt er en ganske gammel tradisjon, og er derfor ganske vanskelig å endre. Vi tilbyr et alternativ til de som ønsker å bryte en tradisjon, og vil prøve ut et partytelt med litt mer farge. På unicomarquees.com, er vi stolte av å kunne presentere en serie innovative og vakre partytelt i nesten alle regnbuens farger. Til den neste festen, kan vi kanskje foreslå at du vurderer et av de elegante, lette og banebrytende partyteltene? De er tilgjengelige i fargene rød, blå, mørkegrønn, mørkegrå, sandfarget, svart eller – for å være på den sikre siden – hvitt!

Partyteltene UNICO veier lite, er kraftige og elegante

Serien med UNICO-partyteltene er en innovativ og vakker serie med klassiske partytelt, tolket på en ny elegant måte. Serien tilbyr en elegant kombinasjon av velkjente materialer slik som stål og polyester som aldri tidligere har vært sett sammen i et partytelt. Vi har tatt den solide og slitesterke galvaniserte stålrammen, og laget en ny, lett og slitesterk polyesterduk, som vi kjenner igjen fra de populære og velkjente FleXtents® quick-up teltene. Den nye, elegante og lette partyteltduken har ekstra store buede vinduer som sørger for perfekt lysinnfall. Det lette materialet sørger samtidig for en behagelig og romslig følelse når du er inne i partyteltet. De lyse, vakre fargene på UNICO-partyteltene i seg selv vil skape en vakker effekt på innsiden av partyteltet.

Partyteltet UNICO danner en vakker ramme rundt festen

Partyteltet UNICO er til en viss grad et tradisjonelt partytelt, og du kan bruke det til alle festene du planlegger – bryllup, skoleavslutningsfester, jubileer, familiesammenkomster og profesjonelle arrangementer. Partyteltet i høy kvalitet gir deg den elegante rammen til alle begivenhetene. Når du legger til fargene på duken, så kommer du til å se hvorfor partyteltet UNICO er langt fra vanlig. Forestill deg den fantastiske rammen du får når du velger et partytelt i rødt, blått, grønt eller sandfarge. Igjen, hvis du foretrekker en mer romantisk og klassisk tilnærming, velg det hvite UNICO-partyteltet og få gleden av materialet i duken som fremhever den romantiske og elegante følelsen.

Reservedeler for å forlenge levetiden til partyteltet UNICO

Et partytelt består av mange forskjellige deler, og av og til går noe i stykker, eller delene forsvinner av en eller annen grunn. Det er derfor vi tilbyr en reservedelstjeneste, slik at du alltid har anledning til å kjøpe og erstatte deler. Tjenesten sørger for at du ikke står der med et telt du ikke kan bruke bare fordi det mangler en liten del eller to. Du kan til og med kjøpe en duk i en annen farge til UNICO-partyteltet, slik at du kan endre farge fra fest til fest avhengig av anledningen.

Share

%d bloggers like this: