Oransjeri til å dyrke blomster og slappe av

Oransjeri til å dyrke blomster og slappe av

Vi tilbyr mange forskjellige typer drivhus – fra de rimelige drivhustunnellene som er lette å sette opp, til klassiske drivhus med vinduer av glass eller polykarbonat. Vi selger til og med en serie solide snøsikre drivhus som tåler veldig høy snølast – for områder med stort snøfall. Du kan kjøpe utvidelser slik at du får nøyaktig den drivhusstørrelsen du trenger til hjemmedyrkede avlinger av alle slag.

Oransjeri til hjemmedyrkede grønnsaker og et sted til å samle tankene

Vi har akkurat introdusert noen elegante oransjerier eller drivhus, som er perfekte som en kombinasjon av drivhus og paviljong – også kjent som oransjeri. Du kan bruke det nye oransjeriet som et tradisjonelt drivhus, eller primært som paviljong et sted i hagen eller på terrassen. De nye oransjeriene i vinduspaneler i polykarbonat vil utvide hagesesongen, og samtidig gi deg et utsøkt rom til å avslapning, samle tankene, underholde gjester og til å dyrke egen nydelige avling som frukt, grønnsaker og eksotiske blomster. De solide oransjeriene med vinduspaneler av polykarbonat for ekstra styrke har en stor dør, slik at du enkelt kommer inn og ut, og kan ha døren åpen når det er varmt ute. De åttekantede oransjeriene har i tillegg sjalusivindu for å sikre perfekt temperatur inne i oransjeriet – både for din egen komfort, og for at plantene skal ha optimale vekstvilkår.

Oransjeri i kraftige, lette materialer

Våre oransjerier gir deg et perfekt sted til å slappe av, det er perfekt til å dyrke en deilig hjemmedyrket avling, og på toppen av det hele – det vil forlenge hagesesongen med flere måneder. Oransjeriet er laget av en solid, lett aluminiumsramme som er pulverlakkert hvit og rustbestandig. Den store døren gjør adkomsten enkel, og du får en galvanisert stålsokkel levert med oransjeriet.

Oransjeri sørger for en perfekt atmosfære og vekstforhold

Vinduspanelene i oransjeriet er laget av polykarbonat, som er mye sterkere enn det tradisjonelle glasset. Polykarbonatet har en lystransmisjon så høy som 90 %, så du har perfekte vekstforhold på innsiden av oransjeriet. Vær oppmerksom på at Dancover har et stort utvalg hagemøbler og tilbehør, slik at du kan ordne til det nye oransjeriet ditt, til å bli favorittplassen i hagen.

Share

%d bloggers like this: