Elegant lounge-sett til den laveste prisen noen gang!

Elegant lounge-sett til den laveste prisen noen gang!

Det elegante og vedlikeholdsfrie loungesettet Key Largo i polyrotting fra CosyLifeStyleTM fra Dancover, er det perfekte valget for det gode liv på terrassen, i hagen eller ved svømmebassenget. Nyt livet med dette høykvalitets lounge-settet i polyrotting fra Dancover – akkurat nå til en utrolig lav pris!

Lounge-sett i høy kvalitet til en veldig attraktiv pris

Med det komfortable og elegante loungesettet Key Largo i polyrotting får du en moderne, værbestandig fireseters hjørnesofa med plass til å legge bena – helt perfekt til en dag ute på terrassen og komfortable kvelder i selskap med venner og familie. Lounge-settet inkluderer også et kvadratisk polyrotting salongbord i vedlikeholdsfri flat PE-flett. Salongbordet har bordplate i 5 mm glass, som gir en elegant, moderne og stabil overflate. Sofaen har store, myke og behagelige puter – som kan vaskes for hånd. CosyLifeStyleTM av Dancover er en eksklusiv serie hagemøbler og tilbehør i vedlikeholdsfrie materialer og et lett, moderne design.

Rimelig komfort i mange år

Det elegante lounge-settet Key Largo i polyrotting er laget av klassisk vedlikeholdsfri polyrotting, og har store, myke og behagelige puter. Det moderne, holdbare og rimelige lounge-settet vil ta seg fint ut i hagen eller på terrassen. Det er plass til 3 – 5 personer, eller du kan velge å nyte den myke og romslige sofaen helt alene. Salongbordet i polyrotting som følger med passer perfekt til sofaen.

Ha enda lengre glede av det rimelige lounge-settet med litt pleie

Loungesettet Key Largo er enkelt å montere og du får et elegant lounge-område i mange år – spesielt hvis du tar putene inn når det regner, og kanskje deker til sofaen når den ikke er i bruk – eller i det minste om vinteren. Hvis du ønsker å ta enda bedre vare på loungesettet, kan det lagres på en tørr plass om vinteren. Hvis du ikke har plass til lagring, eller bare ønsker å beholde loungesettet utendørs er det problemfritt – den solide polyrottingen i høy kvalitet er generelt klimabestandig. Sofaen og bordet kan bli stående ute i langvarig solskinn, regn og frost. Det eneste vedlikeholdet du trenger å gjøre er litt rengjøring – bare med vann og litt rengjøringsmiddel.

Share

%d bloggers like this: