Dancovershop.com utvider ytterligere og blir verdensomspennende …

Dancovershop.com utvider ytterligere og blir verdensomspennende …

Dancover er stolt over å annonsere at vi blir verdensomspennende! Vi ønsker å takke alle våre tusenvis av fornøyde og lojale kunder både i og utenfor hele Europa for at vi kan fortsette vår vekst. I flere år har vi solgt et enormt utvalg av party- og lagringsløsninger til kunder i mer enn 35 europeiske land. Nå hever vi lista og tilbyr vårt vareutvalg på 3500+ kvalitetsprodukter til nye kunder utenfor Europa – med andre ord: Dancover går globalt!

Dancover sender varer i høy kvalitet over hele verden

Dancover har mange års erfaring i å sende varer til tusenvis av destinasjoner over hele Europa – og nå skal vi utvide vår virksomhet til oversjøiske markeder. Vi jobber med flere forskjellige større fraktselskaper som skal levere produktene våre over hele verden. Se innom Dancovershop.com og se hvor mange kvalitetsprodukter vi tilbyr både for private kunder og profesjonelle. Du vil finne innovative produkter i høy kvalitet til fest, arrangementer og lagring – både til private kunder og profesjonelle innen bransjer som f.eks. jordbruk, industri, hoteller og restauranter, bygg og anlegg samt nødhjelp og nødetater.

Produkter i høy kvalitet til effektive og varige løsninger

Dancover tilbyr produkter i høy kvalitet innen en rekke kategorier som party, arrangement/event, hage, camping og lagring. Vi tilbyr et stort utvalg av klassiske partytelt til alle slags fester og arrangementer. Vårt ekstremt populære quick-up telt, FleXtents, leveres i mer enn 1230 kombinasjoner. Du finner det innovative og fleksible FleXtents overalt – fra private hager til offentlige arrangement, messer, markeder og til og med brukt av bistands- og nødhjelpsorganisasjoner. Innenfor lagringskategorien vår tilbyr vi et enormt utvalg av telt og haller til lagring av alt fra hagemaskineri og sykler til biler, båter, caravan og maskineri og varer. Vi tilbyr også et stort utvalg av solide og slitesterke presenninger til tallrike formål. Til sist, vi tilbyr partytilbehør, belysning og mye mer. Besøk dancovershop.com og se hvorfor det lønner seg å handle hos oss: Dancover – vi dekker alt, stort eller smått!

 

Share

%d bloggers like this: