Høstfestivaler – det perfekte stedet for FleXtents quick-up telt

Høstfestivaler – det perfekte stedet for FleXtents quick-up telt

Om høsten hygger vi oss med overfloden av frukt og grønnsaker som endelig er klare for å høstes etter å ha blitt dyrket frem gjennom hele sommeren, nå skal det spises og bearbeides. Nå kan vi endelig nyte avlingen, og suge til oss alle vitaminene og mye forskjellig god smak. Skal du delta på en av de mange høstfestivalene eller markedene bør du kanskje vurdere et FleXtents quick-up telt til boden din? Det innovative og slitesterke FleXtents quick-up teltet vil være både en elegant og vakker overdekning.

FleXtents quick-up telt for høst- festivaler og markeder

I mange år har høst- festivaler, markeder og messer vært en tradisjon. Her kan du som profesjonell grønnsaks-, fruktdyrker eller bonde delta og møte kundene dine. Her kan selge varene dine som frisk frukt, grønnsaker, bearbeidet mat som syltetøy, chutney, honning og mye mer. Med et FleXtents quick-up telt kan du enkelt lagre, transportere og sette opp quick-up teltet ditt til ett eller flere marked – eller et annet sted. Med et FleXtents quick-up telt har du også anledning til å velge fra et stort utvalg størrelser, farger og design – slik at du kan få akkurat det quick-up teltet du ønsker. Dancover tilbyr en lettere versjon av det populære quick-up teltet for de som kun deltar en gang i året eller der omkring – eller en mer profesjonell variant av quick-up teltet for halvproffer og profesjonelle som trenger quick-up teltet sitt til hyppig bruk. Du kan naturligvis bruke quick-up teltet ditt både på messer, markeder og hjemme langs veien eller på gårdsplassen – akkurat der det passer best for deg og kundene dine.

Dancover tilbyr mer enn 1200 varianter av Dancover quick-up telt

FleXtents quick-up telt fra Dancover er tilgjengelig i mer enn 1230 forskjellige versjoner. Det betyr at du få akkurat det quick-up teltet du ønsker. FleXtents quick-up telt er perfekt for høstfestivaler – og for alle andre arrangement der du ønsker et innovativt og slitesterkt telt. Hvis du vil ha full oppmerksomhet på en kommende høstfestival eller et annet arrangement, bør du vurdere å få deg et quick-up telt med heldekkende digitalt trykk? Da vil kundene se logoen din, det du ønsker å uttrykke eller vakkert kunstverk trykket på quick-up teltet ditt.

 

Share

%d bloggers like this: