Partytelt for sommerens viktige arrangement

Partytelt for sommerens viktige arrangement

Partytelt er perfekte for sommerens viktige fester og arrangementer når du trenger mange ekstra kvadratmeter for å få plass til gjestene dine. Du kan få partytelt i mange størrelser, så det spiller ingen rolle om du kun vil invitere de aller nærmeste, eller virkelig må samle mange mennesker til et viktig arrangement – du vil alltid kunne finne et passende partytelt. Det vil være en flott idé å ha ditt eget partytelt dersom du planlegger et stort arrangement i løpet av sommeren. Da vil du alltid ha partyteltet klart når du setter i gang med forberedelsene til den viktige dagen.

Partytelt skal eies og ikke leies

Partytelt er ofte noe folk ønsker å leie til en spesiell anledning. Men med litt beregninger er det innlysende at du kan spare penger med å kjøpe ditt eget partytelt. Kjøper du ditt eget, trenger du ikke å bruke penger på å leie neste gang du ønsker å arrangere noe som krever plassen du har med et partytelt. Du trenger kun å bruke partyteltet ditt 2-4 ganger avhengig av pris for å spare penger sammenlignet med leie. Derfra er det en ren vinn-vinn situasjon hver gang du ønsker å bruke partyteltet ditt til bursdager, og andre viktige arrangement innen familien eller til andre formål. En annen fordel er at du kan sette opp partyteltet ditt på i full fart dersom du ønsker å ha en fest. Ditt helt eget partytelt vil bestandig være klart!

Partytelt lager rammen, men de dekker ikke alt

Partytelt vil skape en vakker og festlig ramme for festen eller arrangementet ditt, men selv med et partytelt i høy kvalitet trenger du en del andre ting for å få alt på plass, bord, stoler, duker, dekorasjoner og belysning. Du finner alt på Dancovershop.com. Vi er leverandør nr. 1 på partytelt i Europa – i tillegg har vi det meste av det du trenger for fester og arrangementer. Vi har høykvalitets stablestoler, klappstoler og solide foldebord som er enkle å sette opp, legge sammen og å lagre. Vi har også et stort utvalg draperinger til partyteltet som kan forvandle et ordinært partytelt til en romantisk opplevelse med myke former og en fantastisk belysning.

Med partytelt og partyløsninger tar festen helt av

Vakre dekorerte partytelt med bord og stoler – med f.eks. stretch-trekk og vakre duker med dekorasjoner gjør førsteinntrykket av festen til en uforglemmelig opplevelse – og gjør festen trivelig til siste slutt. Å gå inn i et vakkert partytelt der stolene er drapert med trekk og kanskje sløyfer, vakre duker og fargeavstemte dekorasjoner og med perfekt belysning – da vet du med en gang at verten virkelig har anstrengt seg. På Dancovershop.com finner du mer eller mindre alt til festen, eller andre typer arrangement, der alt handler om å gjøre at gjestene eller deltakerne føler seg velkomne og komfortable.

Partytelt i mange forskjellige størrelser – og det fleksible CombiTents©

Partytelt er tilgjengelige i mange størrelser, så det er alltid mulig å finne et partytelt i den rette størrelsen samme hvor få eller mange gjester du ønsker å invitere. En utfordring kan være å velge et partytelt som kan benyttes både til store bryllup og til mindre arrangement med langt færre gjester. Hos Dancover tilbyr vi en løsning på denne utfordringen – vi har funnet opp det innovative og fleksible CombiTents© der du kan få inntil fem partytelt i ett. Da vil du alltid ha mulighet til å sette opp et partytelt i nøyaktig den størrelsen du trenger. Les mer om det brilliante CombiTents© og alle de andre partyteltene og mye annet på dancovershop.com

Share

%d bloggers like this: