Eventsutstyr for profesjonelle

Eventsutstyr for profesjonelle

Events krever mye planlegging og det rette utstyret er nødvendig for at det skal bli en suksess. På Dancover har vi et stort utvalg av eventsutstyr for profesjonelle. Hvis du arrangerer events for andre eller om du er ansvarlig for bedriftens events vil Dancovershop.com være det perfekte stedet å starte din neste event. Vi har et stort utvalg av høykvalitets eventsutstyr som du kan bruke gjentatte ganger på alle typer eventer. Alt fra partytelt og quick-up telt til event-møbler og skranker for merkevarebygging og markedsføring.

Events vil gjøre bedriften din synlig

Events krever litt innsats dersom du ønsker å bli lagt merke til og husket etter eventen. Med noen av våre profesjonelle skranker og eventsutstyr fra Dancover vil du være i stand til å markedsføre bedriften din profesjonelt og i stor stil. Våre quick-up telt kommer i utallige fasonger og størrelser – alle med fullt digitalt trykk om du ønsker det. Quick-up teltene med fullt digital trykk gir deg muligheten til å vise logo, produkter, konsulenter eller meldinger. Himmelen er grensen når det kommer til telt med trykk. Samtidig er quick-up telt som Dancover’s FleXtents lette å montere på bare noen få minutter, de kommer i mange fasonger og størrelser og vil gi deg den perfekte baldakin eller rom for produktpresentasjoner, møter og mer. Du kan også velge å rulle ut den røde løperen foran partyteltet ditt, for at dine gjester og kunder skal føle seg spesiell og velkommen.

 

Event-møbler skaper den perfekte stemningen

Events vil gi deg en unik mulighet til å møte nye potensielle kunder ansikt til ansikt. Trykk og sosiale media har sin styrke men det er lite de kan stille opp mot det personlige møtet. Dancover kan levere deg alt du trenger til din stand – quick-up telt med eller uten fullt digital trykk, event- møbler slik som klappstoler, klappbord og skranker. Skranker med ensidig trykk og belysning. Våre event-møbler inkluderer også de imponerende LED-møblene som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Disse møblene har innebygget belysning med fantastisk effekt. LED-møblene har komfortable stoler, bord og en serie med kuler og kuber som bokstavelig talt vil lyse opp området ditt på eventen eller messen.

Events er den perfekte muligheten til å få oppmerksomhet

Events og messer er ofte holdt for at ulike bedrifter skal kunne samles for å møte potensielle kunder og få en mulighet til å presentere seg selv og produktene sine. Når man deltar på en profesjonell event er det ekstremt viktig å være grundig forberedt og at det benyttes ulike trykk-materiale som gir en representativ stand ved hjelp av sammenleggbare skjermer, roll-up banner, quick-up banner, fjærflagg og beachflagg med mer. Planlegger du en event vil du finne det meste du trenger på dancovershop.com. Våre eksperter er klare til å veilede deg eller å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om eventutstyr eller andre ting. event

Share

%d bloggers like this: