Komplett party-løsning – Dancovers ‘One-Stop-Shoping’

Komplett party-løsning – Dancovers ‘One-Stop-Shoping’

Har du planer om å ha en nyttårsfest i år? Eller kanskje en annen type fest, eller et arrangement som er nært forestående? Har du tilstrekkelig bord og stoler til gjestene? Hva med dekorasjoner og belysning? Hvorfor ikke kjøpe alt du trenger av engangsservise i samme butikk, og få det levert på døren? Spar mye tid og penger – og kjøp alt du trenger til festen på Dancovershop.com. Vår komplette party-løsning sørger for alt du trenger for å arrangere en skikkelig fest.

Party-tilbehør for både fest og arrangementer.

Dancovershop.com finner du et stort utvalg av party-tilbehør slik som belysning, kjedelys, diskolys, spektakulær LED-belysning og LED-møbler med vakre farger og fantastiske effekter. De spektakulære LED-møblene vil forbause gjestene dine og skape en perfekt party-følelse. Planlegger du fest på nyttårsaften, vil det utrolige diskolyset skape en perfekt stemning på dansegulvet med både strobelys, disko-kule og disko-lysorgel med 3 eller 6 spotter. Bidra enda mer til nyttårs-stemningen ved å bruke en giftfri røykmaskin som skaper illusjonen av et ekte diskotek.

One-Stop-Shopping at Dancovershop.com    

Engangsservise sparer tid og penger

 

Du finner også mer grunnleggende artikler slik som engangsservise som tallerkener, glass, kopper, serveringsbestikk, bord-duker, servietter, vakre flagg og papirgirlandere. Ved å benytte engangsservise i en miljøvennlig versjon så sparer du både tid og arbeid med å vaske opp. I kombinasjon med våre vakre foldestoler og praktiske foldebord så kan du avholde festen i stil. Med noen vakre eventyrlys kan du også dekorere bordet stilig.

 

‘One-Stop-Shopping på Dancovershop.com

 

Med Dancovers komplette party-løsning One-Stop-Shopping (kjøp-alt-på-ett-sted) trenger du kun å handle ett sted neste gang du skal være vertskap for en samling eller en fest – privat eller profesjonelt. Ta en titt på alle mulighetene i butikken vår hvis du skal ha fest på nyttårsaften. Godt Nyttår!

Share

%d bloggers like this: