Flyktningetelt og utstyr fra Dancover

Flyktningetelt og utstyr fra Dancover

Det er etterspørsel etter flyktningetelt over hele verden på grunn av den massive folkevandringen vi opplever nå for tiden. Regjeringer over hele verden forsøker å løse denne store utfordringen, men antallet flykninger i seg selv gjør det umulig å håndtere hver eneste flykning raskt nok. Det er derfor vi har sett nye at flyktningeleirer etableres daglig, der flyktningene bor i forskjellige typer telt, mens de venter på en mer permanent løsning på boforholdene og livet generelt. Dancover har allerede hatt gleden av å forsyne flere veldedige- og nødhjelpsorganisasjoner med telt og annet nødhjelpsmateriell.

Flyktningetelt en midlertidig løsning

Flyktningetelt vil ikke gi noen endelig løsning på problemet. Men her og nå kan det gjøre dagliglivet utholdelig for tusenvis av mennesker som venter på en ny, og bedre tilværelse i Europa eller andre steder. Dancover har mer enn 10 års erfaring med utvikling og produksjon av partytelt, lagertelt og paviljonger til en rekke formål. Det er derfor vi har muligheten til å se potensialet i å kombinere våre produkter med behovet for midlertidig bosted for de mange flykningene. Selv om vintrene i Europa kan være kalde så vil teltene fungere fint dersom de settes opp innvendig en hangar, et fabrikklokale eller annet stort bygg, der teltene står i ly for kulden men fremdeles sørger for litt privatliv for familien eller en gruppe flykninger.

Flyktningetelt og annet relevant nødhjelpsutstyr

Flyktningetelt er en viktig del av den krevende oppgaven med å hjelpe flyktningene. Men du trenger litt mer nødhjelpsutstyr hvis du skal bygge et midlertidig overnattingssted. I teltene trenger man utstyr som bord, stoler og gulv laget av PE eller treverk. Hos Dancover har vi et stort utvalg av praktiske og solide stablestoler, folde- bord, stoler og benker. Vi har også et praktisk PE-gulv til våre oppbevaringstelt og partytelt. I tillegg har Dancover et enormt utvalg lagertelt for å lagre varer og utstyr. Til slike formål kan de store lagerteltene huse midlertidig administrasjon, medisinske formål, spisesteder og for idrett og aktiviteter. Her kan se mer på utvalget flyktningetelt, oppbevaringstelt og nødhjelpsutstyr: http://www.dancovershop.com/no/products/relief.aspx

Share

%d bloggers like this: