Terrassetak

Terrassetak forlenger tiden du kan være ute på terrassen.

Terrassetak er en elegant løsning, som gjør det mulig å bruke terrassen i all slags vær både på dagtid og om kvelden. Takpanelene begrenser de skadelige UV-strålene, beskytter mot regnet og kveldsduggen. Det er derfor du med terrassetaket kan etterlate stort sett alt ute under taket – møbler, puter, tepper og mye annet. Kort oppsummert, det å ha et terrassetak betyr mer tid på terrassen og mindre arbeid med å flytte ting frem og tilbake til loungeområdet på terrassen.

Terrassetak i holdbare og vedlikeholdsfrie materialer.

Terrassetak fra Dancover er laget av vedlikeholdsfrie materialer, og du kan montere den lette og solide konstruksjonen bare ved hjelp fra en annen person. Monteringen krever ikke spesialverktøy eller tidligere erfaringer fra tilsvarende arbeid. Når terrassetaket er montert, kan du fokusere på alle fordelene du får med et terrassetak, og glemme alt som handler om vedlikehold. Med et av de elegante terrassetakene fra Dancover, vil du verken se råte, rust eller malingsflass. Ønsker du å rengjøre taket? Bare bruk hageslangen og kanskje en myk børste.

Et terrassetak til mange forskjellige formål.

Et terrassetak kan faktisk brukes til en rekke forskjellige formål i tillegg til det innlysende – slik som en carport eller et tak til syklene og hageredskap. Taket er bra til å beskytte lekeplassen til barna mot både sol og regn. Noen bruker det lette terrassetaket over en badestamp. Vi anbefaler at du f.eks. deler opp året i to perioder avhengig av klimaet. Om sommeren kan taket bruker som tiltenkt – for å dekke over og beskytte området du sitter ute på terrassen. Resten av året, kan terrassetaket brukes som carport eller som tak over hagemøblene og andre ting du ønsker skal være beskyttet om høsten og vinteren. Når du bruker terrassetaket som en carport, så slipper du å skrape snø og is av bilen om morgenen.