Lavvoer

En lavvo kan gjøre camping mye mer elegant.

Når du ønsker å nyte naturen på nært hold og likevel hygge deg med litt komfort og luksus, bør du velge en lavvo. Den populære og romslige lavvoen, danner den perfekte rammen til turer i skog og mark eller hjemme i hagen. Når du har en lavvo, kan du ha en ekte madrass og ikke bare et tynt liggeunderlag. Du kan også sette inn en varmeovn, slik at du slipper å fryse om natten. Med litt elegant belysning, og ikke bare en lommelykt, har du belysning om kvelden. I løpet av de siste par årene har glamping blitt et populært fenomen, og det har til en viss grad erstattet tradisjonell camping. Dra på glamping for å nyte naturen i en lavvo, og nyt turen med stor komfort og stil. Det er selvsagt ordene "glamour" og "camping" som er satt sammen til det nye ordet glamping. Det er et morsomt og lett gjenkjennelig ord for å beskrive det nye og populære fenomenet.

TentZing® lavvo, perfekte til glamping.

De klassiske og elegante lavvoene er perfekte til glamping. Oppgrader den tradisjonelle campingen med en romslig lavvo og få et eksklusivt opphold ute i naturen, med mye stil og komfort. Du kan bruke det elegante TentZing® -teltet til tradisjonell camping et sted, eller som et overnattingssted hjemme i hagen. Sett opp den vakre lavvoen i hagen, slik at du kan dra på glamping hver gang du føler for litt luksus. De elegante TentZing® -lavvoene, skaper den perfekte stemningen rundt en flott campingopplevelse hvor som helst. Duken på de populære lavvoene, er laget av 280 g/m2 bomullskanvas og teltgulvet er av 540 g/m2 ripstop PVC. Duken har en vannsøyle på 1000 mm og gulvet har vannsøyle på 3000 mm. En viktig ting du legger merke til når du går inn i en av disse lavvoene, er den gode ståhøyden som gir et fantastisk romslig telt.

Glampingtilbehør for å tilføre enda mer stil og luksus.

Vi har en del fint tilbehør til de forskjellige lavvoene. Du kan blant annet bestille en halvmåneformet matte til gulvet. Teltmatten består av to halvmåneformede deler i 100 % polypropylen i et elegant jacquard-mønster. Matten dekker hele gulvet og skaper et fantastisk look og stemning. Vi har også et buet fortelt som settes foran teltåpningen. Forteltet skjermer inngangspartiet til det klassiske teltet. Forteltet er laget av robust bomullskanvas og matcher teltet perfekt. Forteltet beskytter teltåpningen og gir samtidig ekstra plass til oppakningen, sko og andre ting du ikke ønsker å ha inne i teltet. Med en lavvo kan du dra på glamping og oppleve naturen på nært hold, ta deg litt fri og nyte god mat laget over bålet foran lavvoen. En klassisk og elegant TentZing® lavvo, er perfekt til en flott glampingopplevelse.