Bord & stoler

Bord og stoler til festen.

Bord og stoler er nødvendig når du skal ha fest, og på Dancovershop.com finner du det største utvalget av bord, stoler og andre ting du trenger til festen – enten du foretrekker klappstoler, stablestoler, benker, klappbord eller bankettbord.

Bord og stoler gjør festen enda bedre.

Klappstoler og stablestoler er enkle å flytte og lagre. Dancover har også et stort utvalg moderne stoler, som er både komfortable og elegante. Komfortable klapp- og stablestoler er en veldig viktig detalj når du skal sitte i mange timer i et selskap, et arrangement eller på et event. På dancovershop.com kan du velge fra våre klassiske hvite klappstoler, med et perfekt mykt og komfortabelt sete. Klappstolene veier lite, de er enkle å sette opp, komfortable å sitte på og enkle å klappe sammen og lagre etter festen.

Stablestoler i et elegant italiensk design.

Stablestoler leveres i mange former og design. De er fantastiske, spesielt til å gjøre festen til en behagelig opplevelse for gjestene dine – og ikke minst spesielt når du velger i fra de vakre og elegante stablestolene i høy kvalitet og i italiensk design. Du kan bruke de både innen- og utendørs og ettersom de både har et klassisk og moderne design så passer de stort sett overalt. Her spiller komfort en viktig rolle. Uansett, det er enkelt å stable stolene og å lagre dem etter at gjestene har forlatt festen. Mange har valgt å bruke de slitesterke og elegante lettvekts-stolene som spisebordstoler, eller profesjonelt på kafeer og restauranter.

Klappbord må også plasseres vakkert.

Klappbord er også perfekte for partyteltet når skal holde en fest eller være vertskap for et event. Du kan også velge klappbord så det er enkelt å plassere bordene. Klappbord må også plasseres vakkert – uansett anledning. Dancover har et enormt utvalg partyartikler slik som duker, bordløpere, engangsservice som kopper, glass, tallerkener og serveringsbestikk. Vi kan også tilby deg mye forskjellig LED-belysning, papirgirlandere og vimpler for å skape den riktige atmosfæren.

Dekorere klapp- og stablestoler.

Klapp- og stablestoler ser kanskje fine ut slik de er, en ting er å se bra ut slik de er – men med et overtrekk eller en sløyfe, da skjer det nesten noe magisk. Det er ingenting som er bedre enn å komme inn i et partytelt der klappbordene er vakkert satt opp, partybelysningen er på plass og klapp- eller stablestolene er dekorert med overtrekk og en sløyfe, spesielt i et bryllup. Disse effektene vil skape nøyaktig den romantiske atmosfæren som mange har drømt om.

Stol tralle, Grå

Stol tralle, Grå

1 741,25 kr
Festpakke 5x8m

Festpakke 5x8m

28 338,75 kr
Festpakke 6x12m

Festpakke 6x12m

59 425,88 kr