FleXtents® quick-up telt

FleXtents quick-up telt til både private kunder og profesjonelle.

FleXtents quick-up telt fra Dancover kan sees overalt på både private fester og profesjonelle arrangement. FleXtents quick-up telt er det elegante resultatet av årevis med innovativ produktutvikling – og er i dag det ledende merket på markedet. FleXtents quick-up telt fra Dancover er lette, kraftige og portable telt i en profesjonell kvalitet. De er like perfekte til det private markedet som til det profesjonelle segmentet. Uansett hvilken rolle du har, du får et FleXtents quick-up telt i høy kvalitet som du kan få glede av i lang tid fremover. FleXtents quick-up teltet leveres i en solid transportbag som vil gjøre det enkelt for deg å transportere og lagre FleXtents quick-up teltet.

FleXtents quick-up telt er tilgjengelig i mer enn 1 200 kombinasjoner.

FleXtents quick-up telt er tilgjengelig i tallrike størrelser, design og farger. Du kan til og med velge et FleXtents quick-up telt med heldekkende digitalt trykk, slik at du får full oppmerksomhet på f.eks. messer og markeder. Et forsiktig overslag tilsier at du velge fra ikke mindre enn 1 230 forskjellige størrelse-, farge- og utformingskombinasjoner! I tillegg til dette flotte utvalget, se hvor enkelt FleXtents quick-up teltene er å sette opp. Med litt øvelse setter du det opp på bare 60 sekunder! FleXtents quick-up teltene er ikke bare lette å sette opp, men de er også enkle å lagre, å transportere – og er perfekte til en rekke forskjellige formål hele året rundt. Når du kjøper et FleXtents quick-up telt fra Dancover, kan du velge fra et imponerende utvalg, du får raskt levering og lett tilgang til profesjonell rådgivning på dancovershop.com.

FleXtents quick-up telt tilbyr innovasjon og funksjonalitet.

FleXtents quick-up telt er portable, lette telt i høy kvalitet som er perfekte til markeder, messer, fester, arrangementer og mye mer. Hvor enn du trenger beskyttelse for solen eller regnet – kommer det portable og fleksible FleXtents quick-up teltet til nytte, selv på en piknik på stranden. De mange fordelene er grunnen til at Dancovers FleXtents quick-up telt er et referansepunkt for FleXtents quick-up telt over hele Europa. Den høye kvaliteten, fleksibiliteten, den utstrakte personlige rådgivningen og servicen i sammenheng med kjøpet – legger kun ytterligere popularitet til Dancovers FleXtents quick-up telt. Har du spørsmål vedrørende FleXtents quick-up teltet? Ta kontakt med ekspertene på FleXtents quick-up telt på dancovesrhop.com via telefon, e-post, Skype eller chat