Hagepaviljonger

Hagepaviljonger til komfort og skygge i hagen.

Hagepaviljonger selges i mange forskjellige utførelser og størrelser, og de gir samtlige ly og skygge. Med en hagepaviljong på terrassen eller andre steder i hagen får du et fantastisk sted der du kan slappe av eller underholde gjester. Dancover selger alle slags hagepaviljonger som FleXtents quick-up telt, og håndlagde faststående hagepaviljonger laget for å stå permanent ute.

Hagepaviljonger kan både være fleksible og holdbare.

Hagepaviljonger som FleXtents quick-up telt fra Dancover er varemerke nr. 1 i Europa, og ses på både private fester og profesjonelle arrangement. FleXtents quick-up telt er resultatet av mange års innovativ produktutvikling med fokus på lette, kraftige og portable paviljongløsninger. FleXtents quick-up telt har blitt utbredt og ekstremt populære på bare 8-10 år. Suksessen er uten tvil på grunn av den innovative funksjonaliteten og materialene i høy kvalitet som kjennetegner FleXtents quick-up teltene fra Dancover.

FleXtents quick-up telt tilbyr innovasjon og funksjonalitet.

FleXtents quick-up telt er lette, portable paviljonger i høy kvalitet og kan brukes til tallrike anledninger slik som markeder, messer, fester, arrangementer – spesielt når du trenger ly fra solen eller regnet. Fleksibiliteten til Dancovers FleXtents quick-up telt har i mange år være det profesjonelle referansepunktet hva angår perfekte og letthåndterlige quick-up telt til nesten alle slags arrangement. Dancover har lenge sikret sin ledende posisjon med FleXtents quick-up telt, og kan feire tusenvis av glade og fornøyde kunder over hele Europa.

Hagepaviljonger i en eksklusiv og håndlaget kvalitet.

Hagepaviljonger kan også være av den mer tradisjonelle typen, som er permanent og ikke ment å flyttes eller lagres. Med en av disse vakre, italienske hagepaviljongene i høy kvalitet får du en særdeles vakker konstruksjon i hagen eller på terrassen. Bare størrelsen på de italienske hagepaviljongene i seg selv er imponerende, og de vil sørge for at du kan underholde mange gjester samtidig – til en brunsj, lunsj eller kanskje en middag om kvelden. Vårt utstrakte utvalg av eksklusive hagepaviljonger er et iøynefallende og praktisk midtpunkt til hagen eller utendørsarrangement. De fleste av de eksklusive hagepaviljongene er i høy kvalitet, solide aluminiums- eller stålrammer og PVC- eller PE-belag polyester med vanntette og brannhemmende duker. Enten du ser etter en kosteffektiv, praktisk overdekning eller en italiensk håndlaget hagepaviljong – så finner du det på dancovershop.com.