Store lavvoer

Stor lavvo, den perfekte måten å campe med stil.

Store lavvoer, er store telt med plass til mange, der du bor i flott stil og luksus. Har du hørt om glamping? Det er den nye måten å hygge seg i naturen på kloss hold, og hvorfor ikke gjøre det med en stor og elegant lavvo? Med en stor lavvo, har du plass til å oppgradere campingopplevelsen, glem tynne liggeunderlag og kalde netter, kos deg med en skikkelig seng og en varmeovn slik at temperaturen inne i det store teltet er helt perfekt, til tross for utetemperaturen. En glamping-lavvo trenger også vakker belysning for å heve atmosfæren. Glamping har blitt et godt alternativ til tradisjonell camping. Når du elsker naturen, men også liker litt luksus og komfort, kan du dra på glamping og få det beste fra begge verdener. Ordet glamping er sammensatt av "glamour" og "camping". Noen kaller det gjerne luksuscamping, men glamping er et fengende ord som beskriver fenomenet ganske bra.

Våre store og elegante TentZing® -lavvoer er perfekte til glamping.

De romslige og solide lavvoene er perfekte til glamping. Det er enkelt å oppgradere den tradisjonelle campingopplevelsen når du velger en stor lavvo. Da har du alle muligheter til å skape et fantastisk sted midt ute i naturen et sted, eller kanskje bare hjemme i hagen. Poenget er at du kan hygge deg med god stil og komfort i en stor lavvo, samme hvor det settes opp. Bruk den elegante, store TentZing® -lavvoen, til en campingtur et sted, eller sett opp teltet hjemme og lag et permanent hyggelig sted i hagen. Hjemme kan du dra på glamping når du vil. Kort sagt, med et av disse smarte teltene kan du hygge deg med en campingopplevelse utenom det vanlige. De romslige, store lavvoene, er laget av 280 g/m² bomullskanvas med en vannsøyle på 1000 mm. Teltgulvet, laget av 540 g/m² PVC, har en vannsøyle på 3000 mm. Den store ståhøyden er en del av attraksjonen med disse populære teltene.

Glampingtilbehør for å tilføre litt ekstra luksus.

Bruk den store lavvoen som den er, eller inkluder litt mer stil og komfort med en halvmåneformet matte til gulvet og kanskje et buet fortelt foran teltet. Den vakre teltmatten består av er to halvmåneformede halvdeler i 100 % polypropylen i en jacquard-mønster. De to mattene dekker hele gulvet inne i den store lavvoen og skaper et fantastisk stemning. Det buede forteltet blir et innbydende og praktisk inngangsparti til teltet. Forteltet er laget av bomullskanvas for å matche den store lavvoen. Forteltet vil ikke bare beskytte teltåpningen, den blir også et skjermet rom til bagasje, fottøy og diverse utstyr. Hvorfor ikke bestille en vakker, solid og stor lavvo i dag og planlegge med en glampingtur om ikke så lenge? Du kan utforske naturen, slappe av og kanskje tilberede litt god mat på bålet foran den elegante, store lavvoen. De populære TentZing® -teltene, er perfekte til den ultimate glampingopplevelsen, enten ute i naturen eller hjemme i hagen.