Quick-up telt med full trykk

Quick-up telt med trykk skaper positive oppmerksomhet på messer.

Quick-up telt fra Dancover gir deg masse oppmerksomhet når du skal på forskjellige arrangement som messer og markeder. Ved å ha et quick-up telt med heldekkende digitalt trykk blir du lagt merke til som bedrift, og du vil ha en mye større mulighet til å bli husket av potensielle kunder etter et event. Å være tilstede med et unikt quick-up telt med trykk – så har du anledning til å vise logoen din, én eller flere av produktene dine eller skrive budskapet ditt på duken på quick-up teltet. Du kan velge et mer generelt budskap som vil fungere på flere enn ett arrangement, eller kanskje trykke en spesifikk melding eller tilbud tiltenkt et spesifikt arrangement.

Quick-up telt med trykk gir deg anledning til å gi et positivt inntrykk.

Quick-up telt med trykk kan dekoreres med den grafikken du fortrekker og etter eget valg. Det finnes ikke grenser for hvordan du kan dekorere quick-up teltet ditt. Velg bildene, illustrasjonene, tekst og logo som vil fremheve merket og budskapet ditt. Dancover tilbyr heldekkende digitalt trykk, men noe litt mindre fungerer også fint. En logo på duken av quick-up teltet ditt vil også forsikre gjestene dine om hvem du er. Med et quick-up telt med trykk i høy kvalitet kan du skape oppmerksomhet gjentatte ganger på mange messer eller andre typer arrangement. Quick-up teltene med trykk fra Dancover leveres i en slitesterk praktisk transportbag så det er enkelt å ta quick-up teltet overalt du trenger å være tilstede. På grunn av den praktiske baggen kan du sette opp quick-up teltet ditt med trykk hver gang du får anledning.

Quick-up telt med trykk er perfekte for å bringe frem budskapet ditt.

Quick-up telt med trykk er det perfekte mediet når du trenger å kommunisere et positivt budskap om bedriften din. Du står fritt til å velge grafisk stil og innhold, og du kan komponere nøyaktig det budskapet du ønsker å fortelle kundene dine – både eksisterende og potensielle. Ved å trykke et stort bilde kan du presentere et nytt produkt, du kan fortelle om bedriften din og presentere et relevant event-tilbud eller noe mere generelt. Dersom du har flere enn ett quick-up telt med heldekkende digitalt trykk har du anledningtil å presentere forskjellige budskap på forskjellige arrangement. Dersom du jobber både med bedriftskunder og private kunder kan du ha to eller flere quick-up telt med trykk for forskjellige anledninger.

Quick-up telt med trykk er fleksible, holdbare og enkle å sette opp.

Quick-up telt med trykk fra Dancover er resultatet av innovativ produktutvikling. Det gir deg en solig, fleksibel og elegant quick-up telt med trykk som kan settes opp på bare 60 sekunder. En annen fordel er den praktiske transportbaggen som leveres med quick-up teltet. Baggen gjør det veldig enkelt å transportere og lagre quick-up teltet. Du kan velge å kun ha en enkel logo trykket på den solide og holdbare duken, eller du kan ta den helt ut og få hele duken, inkludert taket, dekket av digitalt trykk med ditt eget design. Ønsker du vite hvordan et quick-up telt med trykk kan hjelpe deg med å få positiv oppmerksomhet på forskjellige arrangement? Ring ekspertene på quick-up telt hos Dancovershop.com