Pagodetelt i alle størrelser

Pagodetelt er vakre og spesielle.

Pagodetelt er vakre, solide og kan være en spektakulær ramme for alt fra en brunch og en buffet, til et storslått arrangement som et bryllup eller et bedriftsarrangement. Med det tydelige spisse taket skiller pagodeteltene seg ut fra andre partytelt, og skaper et naturlig samlingspunkt enten de er reist i hagen eller på et annet sted der folk møtes i en spesiell anledning. Pagodetelt er blant annet både vakre å se på, og behagelig å være i på grunn av det høye taket som gir en fantastisk romfølelse når du oppholder deg inne i pagodeteltet.

Pagodetelt i alle størrelser.

Pagodetelt er tilgjengelig i størrelser fra 9m² til 100m², så samme hva slags arrangement du skal være vertskap for, så finner du et pagodetelt som passer antallet gjester eller besøkende. Pagodeteltet er ekstremt fleksible og du kan bruke pagodeteltet både med og uten sidevegger som en skyggefull møteplass, eller med sidevegger så du kan stenge ned og være mer privat og uforstyrret. Samme hva du foretrekker så skaper pagodeteltet en veldig spesiell ramme og en unik atmosfære.

Pagodetelt med vakre detaljer.

Pagodetelt har vakre buede vinduer som sørger for godt med lys innvendig i teltet på dagtid og samtidig skaper en spektakulær effekt. På Dancovershop.com kan du velge fra et stort utvalg tilbehør til pagodeteltet, slik som oppvarming og belysning og alt du trenger hva gjelder folde- og stablestoler, foldebord, engangsbestikk og mye mer.