Belysning

Belysningen gjør festen.

Belysning er en stor og viktig del av de fleste fester. Når du har fest – enten om det er i et partytelt eller i en festsal, vil korrekt belysning bidra til å skape en spesiell og unik atmosfære. Dancover har et bredt utvalg belysning for både innen- og utendørs bruk. Det betyr at når du har fest i et partytelt eller i hagen, så kan du velge fra mange attraktive og vakre lys som vil lyse opp både inne i partyteltet, og rundt omkring i hagen.

Belysning for utendørsbruk.

Belysning leveres i forskjellige varianter, men en stor del av belysningen Dancover har i butikken er LED – som er veldig energieffektivt. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for strømutgiftene på neste fest men står fritt til å skru opp atmosfæren og nyte opplevelsen.
Blant de mange valgmulighetene i valg av belysning som vil skape den rette og vakre atmosfæren er LED-kube- og LED-ball lys, disse er oppladbare og kan plasseres både på innsiden og på utsiden av partyteltet. Her får du mange farger og effekter – og du er garantert en spesiell følelse når gjestene dine opplever den spesielle belysningen i partyteltet, i hagen eller kanskje rundt en dam eller et basseng.

Innendørsbelysning.

Belysning slik som eventyrlys eller kjedelys skaper en veldig spesiell atmosfære – både når det henger på innsiden et partytelt eller som en del av borddekorasjonen. Dancover har et bredt utvalg kjedelys med fargede bomullsballer som uten tvil skaper den perfekte atmosfæren og stemningen både til hverdags og på fest og arrangement.

Belysning til diskofesten.

Belysning kan være perfekt for å skape den rette atmosfæren, enten med å være koselig eller elegant – men på dansegulvet er det behov for belysning for å holde festen i gang. Dancover har de klassiske ingrediensene for den ultimate partybelysningen – diskolys. Du kan få alt, fargede spotter, LED strobelys, røykmaskin og diskokule som vil reflektere lyset vakkert rundt omkring i partyteltet eller festsalen. Det vil bli en fest som blir husket! Enkelt og greit, det kan ikke bli mye bedre – alt du trenger å gjøre er å finne den rette spillelisten og festen er klar!

Belysning i form av oppblåsbare event-lys.

Belysning er også en del av profesjonelle arrangement og på diskotek. Dancover presenterer LED-belysning for oppblåsbare events som vil skape oppmerksomhet og den rette atmosfæren både på partyet og arrangementet.