Titanium Telthaller

Titanium telthaller for profesjonelle.

Titanium telthaller er et perfekt alternativ til permanente bygg – som både er kostbare å bygge og vedlikeholde. Med en telthall eller lagertelt som er i fleksibel og profesjonell kvalitet har du plass til alt du ønsker å lagre under et beskyttende tak der det vil være trygt for regn, vind, støv og løvfall. I tillegg har du anledning til å flytte telthallen dersom du på et eller annet tidspunkt skulle ha behov for det. Det er derfor Titanium telthaller og andre lagertelt fra Dancover er veldig populære i forskjellige bransjer fra jordbruk til industri, produksjonsarbeid og handel. Det er bevist at det nærmest ikke finnes grenser for hva du lagre i disse store, romslige telthallene i Titanium-serien. Med telthaller fra Dancover har du plass til biler, båter og jordbruksmaskineri. Du kan også bruke de store telthallene som midlertidig, tildekket arbeidsplass – så både personell, materialer og maskineri kan plasseres tørt og trygt i dårlig vær.

Telthaller i profesjonell kvalitet.

Telthaller i Titanium-serien er lagerplass i høy kvalitet med en rekke fintilpassede detaljer og høy funksjonalitet. Disse egenskapene gjør de elegante telthallene perfekte for lagring av kjøretøyer, maskiner og byggematerialer. Den kraftige rammen og den slitesterke PVC-duken gir deg en av kraftigste telthallene på markedet, som du vil kunne få nytte av i mange år fremover. Du kan la hallen bli stående på ett sted, eller flytte den dersom det blir behov for fleksibilitet. Titanium-serien fungerer som hall, lagertelt, lager, midlertidig låve eller som lagringsplass generelt.

Telthaller og båttelt i forskjellige størrelser og design.

Telthallene i Titanium-serien er også tilgjengelig som spesialtelt for å lagre båter når de må stå på land om vinteren. De elegante og romslige båt-teltene er høye og gir enkel tilgang til den lagrede båten, spesielt dersom du ønsker å jobbe på båten i perioden den står lagret. Du kan se mye mer om Titanium-serien og de store telthallene og båt-teltene på dancovershop.com