Rull-opp bannersystemer

Roll-up bannere er en unik måte å formidle budskapet.

Roll-up bannere er en effektiv og veldig rimelig måte å gjøre virksomheten synlig. Du kan ta med vise det lette roll-up banneret overalt: Messer, møter, markeder, butikker, kontorer, utstillingsrom osv. Det kompakte roll-up banneret i solide, lette materialer er perfekt til å formidle budskapet elegant og tydelig. Det enkle og innovative systemet gjør det mulig å ha en stor plakat rullet sammen inne i aluminiumskassetten. Vi kan lage en unik roll-up banner med ditt eget design trykket på forsiden. Du begynner med å sende oss grafikken du ønsker å trykke på roll-up banneret, deretter lager vi det nye profileringsverktøyet og sender det til deg. Nå er du klar til å bruke roll-up banneret på den neste messen, møtet eller presentasjonen.

Roll-up bannere kan bidra til profilerings- og promoteringsinnsatsen.

Roll-up banneret er perfekte til profilering og promotering. Bannerne er solide, fleksible og enkle å transportere, montere og demontere. Vi leverer det trykte roll-up banneret med ditt eget design trykket på banneret inkludert kassetten i anodisert aluminium med rollup-systemet på innsiden. Til enkel transport og lagring, leverer vi det trykte roll-up banneret i en bærebag i svart tekstil. Roll-up bannersystemet inkluderer en profil øverst med klips, som gjør det veldig enkelt å montere og demontere banneret. Hvis du skulle ønske å bytte banneret, kan du få trykket en ny plakat og montere den på rullen inne i kassetten. Vær oppmerksom på at oppgitt pris på de forskjellige roll-up bannerne i butikken – PRO, LIGHT eller CLASSIC inkluderer digitalt trykk på én side av banneret.

Roll-up banner som en del av et stort utvalg av profileringsprodukter.

Roll-up bannere er fleksible, rimelige og visuelt sterke – perfekte som et promoteringsverktøy i mange situasjoner. Det store banneret vil formidle budskapet til de fleste på de arrangementene der du deltar. Dancover har en elegant spotlight til roll-up banneret. Med en spot på banneret er du sikker på alle kan se designet og grafikken – og budskapet – uansett hvordan lysforholdene generelt er i rommet. Vær oppmerksom på at du må bestille spotlyset separat. På Dancovershop.com finner du også en overflod av alle de andre profilerings-, promoterings-, og reklameproduktene i høy kvalitet du trenger for å gjøre et profesjonelt inntrykk på messen og alle andre arrangementer. Dancover har personlig service og rådgivning både før, under og etter en handel. Xpertene våre kan hjelpe deg med å finne de profileringsproduktene du trenger.