Tepper og pledd

Tepper og pledd til en koselig kveld utendørs (eller innendørs)!

Tepper og pledd er vanskelig å være foruten når du er utendørs, og det blir litt kjølig eller trekk. Du befinner deg kanskje på terrassen, på stranden, ute i båten eller et annet sted. Det er også koselig og dekorativt å ha et fint pledd henslengt over armlenet på sofaen. De er fine, myke og er praktiske når du plutselig får lyst på et teppe eller et pledd over bena om kvelden – eller hvis du har lyst til å slappe av, ha en liten dupp og ikke har lyst til å bli kald. Vi har tykke og varme tepper og pledd til alle anledninger. Planlegger du en fest, en familiesammenkomst eller en annen slags begivenhet utendørs? Husk å bestille noen tepper eller pledd slik at du ta godt vare på gjestene hvis de blir kalde i løpet av kvelden. Det å ha et mykt fleeceteppe eller pledd i fuskepels, kan få gjestene til å føle seg varme og komfortable hele kvelden og til langt ut på natten.

Tepper og pledd til festen ute eller inne i partyteltet.

De herlige teppene og pleddene er myke, tykke og varme – og fleeceteppene og pleddene i fuskepels kan vaskes, så du trenger ikke å bekymre deg for å bruke dem ute på terrassen, på stranden, på piknik, i skogen eller når du skal feire et eller annet med en fest i et partytelt. Liker du å være ute? Ingenting kan sammenlignes med et varmt bål om kvelden, litt behagelig musikk og et varmt teppe eller pledd. Med et teppe til å holde varmen, blir du ikke kald og kan nyte å være utendørs så lenge du kan.

Tepper og pledd til profesjonelle på kafeer, restauranter og hoteller.

De myke og varme teppene og pleddene er også populære på kafeer, restauranter og hoteller, der gjestene kan sitte utendørs å spise og hygge deg om dagen og til langt utpå kvelden. Har du et sted utendørs der kundene og gjestene kan sitte utendørs, sørg for å ha tepper og pledd til gjestene slik at de kan sitte ute selv om det blir kjøligere i luften om kvelden. Med en stabel av varme og myke pledd og fleecetepper, er du sikker på at gjestene kommer til å være varme og føle seg velkomne.