Fleecetepper

Fleecetepper er alltid myke og koselige.

Fleecetepper er perfekte hvis det blir litt kjølig eller vindfullt når du sitter ute – på terrassen, på stranden, ute i båten eller noe tilsvarende. I tillegg kan de være koselig og dekorativt å ha et fint pledd eller teppe som ligger på sofaen. Det vil se fint og være praktisk hvis du ønsker et teppe eller pledd over bena om kvelden, eller når du ønsker å slappe av og være varm og komfortabel. Dancover har tykke og varme fleecetepper tilgjengelig. Planlegger du en fest, en familiesammenkomst eller et annet slags arrangement? Du bør vurdere å kjøpe en stabel med pledd eller tepper slik at du kan ta godt vare på gjestene hvis de synes det er litt kjølig, spesielt om kvelden. Med et mykt fleeceteppe eller pledd i fuskepels, sørger du for at gjestene er varme og komfortable gjennom hele festen.

Fleecetepper til arrangementet i partyteltet.

Fleecetepper fra Dancover er både myke, tykke og varme – og både fleeceteppene og pleddene i fuskepels kan vaskes slik at du kan bruke dem ute på terrassen, ta de med på stranden, på utflukten, i skogen og når du har en fest i partyteltet. Like du å være ute i det fri? Ingenting er bedre enn et bål om kvelden, kanskje litt musikk og et varmt teppe eller pledd, slik at du ikke blir kald og kan nyte å være ute så lenge du vil.

Fleecetepper til kafeer og restauranter.

Fleecetepper er også populære på kafeer og restauranter når du serverer gjester utendørs. Sørg for å ha tilstrekkelig med fleecetepper til gjestene, slik at du kan bruke uteområdet om kveldene og til langt utover natten. Med en stabel av myke og varme fleecetepper, kan du sørge for at gjestene føler seg varme og velkomne. De myke fleeceteppene er laget av 100% polyester med kraftige sydde kanter. Størrelsen er 130x160, og du kan vaske dem på 30°.