Badstuer

Badstuer i ubehandlet tre

Tenk deg å ha en badstue ute i hagen. Da kan du slå den på og deretter hygge deg med en behagelig, varm badstue nøyaktig når du føler for det – og du bestemmer om du vil dele badstuen med noen. Du kan kjøpe en klassisk badstuhytte eller en tønnebadstue, avhengig av hva du liker. De populære utebadstuene er laget av slitesterk, ubehandlet nordisk gran. Hele ideen om å bruke varme til å slappe av og ettertanke, går tusenvis av år tilbake. Det å bruke et dampende varmt rom til å slappe av og reparasjon av ømme muskler, har blitt brukt av mennesker over hele verden. Som du kanskje vet, er «sauna» det finske ordet for badstue, første gang det dukker opp skriftlig, var allerede i 1112. Egentlig er «sauna» det eneste finske ordet som også brukes på engelsk og andre språk. Ordet betyr ganske enkelt «bad» eller «badehus», og ofte kombineres en tur i badstuen med en iskald dukkert eller snøbad.

Vakre badstuer for avslapning og lindring av ømme muskler

En varm badstue er en flott luksus hvis du setter pris på den beroligende varmen. Du merker at temperaturen i huden stiger og pulsen øker, når kroppen varmes opp og hjertet begynner å pumpe. Du begynner raskt å svette, og en behagelig følelse av avslapning vil spre seg gjennom kroppen. Som du kanskje allerede vet, vil det å tilbringe tid i en badstue gi deg en fantastisk gledesfølelse når de endokrine kjertlene påvirkes. Det å ha en badstue i hagen betyr kvalitetstid etter jobb eller når du føler for det. Når du kommer hjem etter en stressende dag på jobben eller har trent og musklene er ømme – vil kroppen elske et besøk i din egen badstue ute i hagen.

En elegant badstue utgjør hele forskjellen

Hvis du har noen kvadratmeter et sted i hagen, har du plass til en av våre elegante badstuer laget i tre. Du kan ha en tønnebadstue eller en klassisk badstuehytte. Begge badstuene er i ubehandlet og slitesterk nordisk gran. De forskjellige badstutypene vil se bra ut hvor som helst i hagen, og du kan ha uendelige timer med avslapning og nytelse. Du kan kjøpe en badstue med ett eller to rom og andre funksjoner. Det å ha en egen badstue gjør det mulig å unne deg litt kvalitetstid når du vil. Unngå stress og ømme muskler, og kos deg inne i en av de vakre bastuene.

Velg badstuovnen du liker

Vær oppmerksom på at badstuene leveres uten den viktige badstuovnen. Ovnen må bestilles separat sammen med badstuen eller når du vil. Som du vet, er badstuovnen det som får magien til å skje inne i badstuen. Du kan bestille en klassisk badstuovn i rustfritt stål eller kanskje du foretrekker noe litt mer avansert – som ovnen med dråpeform som henges på veggen. De viktige badstusteinene er inkludert med begge ovntypene. Vær oppmerksom på at du trenger en elektriker for å koble til badstuovnen.