Metallgarasjer

Metallgarasjer er den ultimate lagringsløsningen.

Å ha en metallgarasje gir god plass til bilen og mye annet. Det er mulig å plassere metallgarasjen nesten hvor som helst i hagen, på gårdsplassen eller oppkjørselen – og sammenlignet med en åpen carport kan du lukke og låse metallgarasjen. Med en trygg lagringsløsning som dette kan du oppbevare både biler og mye annet på en trygg måte. Den store metallgarasjen Dancover Proshed har en bred dobbeltdør så du har lett tilgang til garasjen. Metallkonstruksjonen er naturligvis perfekt til bilen, men den romslige konstruksjonen kan også gi plass til mange andre ting som hagemaskineri, sykler, en motorsykkel, en liten båt, redskap og mye annet.

Metallgarasjer er holdbare og vedlikeholdsfrie.

Metallgarasjer fra Dancover er høykvalitetsprodukter, som du kan nyte i mange år uten å tenke på vedlikehold. Med en ProShed metallgarasje kan du glemme råte, rust eller avskaling – de sinkbelagte stålplatene vil holde i mange år. Dancover tilbyr et stort utvalg av ProShed hage- eller redskapsboder i metall, inkludert den store ProShed metallgarasjen. Du kan plassere alle disse høykvalitets metallbodene og garasjene på et fast underlag som betong, heller eller treverk. På dancovershop.com kan du kjøpe metallkroker og hyller til metallgarasjen ,så du kan holde orden på hageredskapene og annet utstyr fint og ryddig inne i garasjen, og få optimal bruk av plassen på innsiden.

Personlig service og råd hos Dancover.

Kontakt ekspertene våre i tilfelle spørsmål om metallgarasjene ProShed eller andre produkter i butikken. Du finner all kontaktinformasjon på dancovershop.com.