Garasjetelt

Garasjetelt fra Dancover – en fleksibel og effektiv løsning.

Garasjetelt fra Dancover holder bilen trygg mot vær og vind. Garasjetelt er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser slik at du kan få nøyaktig den størrelsen på garasjeteltet du trenger til lagringsformålene. De solide og holdbare garasjene kan brukes til mye mer enn biler. Både private og mange forskjellige virksomheter har ofte ting de ønsker å holde godt beskyttet – spesielt i tørre omgivelser. Det å lagre biler og andre ting i et garasjetelt vil sørge for at bilen er sikker, fin og ren til den neste gangen du trenger kjøretøyet.

Med garasjetelt får du den beste beskyttelsen.

Garasjetelt eller lagertelt fra Dancover er utviklet og produsert for å gi adekvat beskyttelse mot vær og vind til forskjellige typer kjøretøy og annet. Garasjeteltet leveres i størrelser fra bare 2x2m som passer fint nesten overalt. Til tross for den lille størrelsen, har de små garasjene den samme beskyttelsen – og tar bare opp veldig liten plass. Den fleksible, portable garasjen er romslig, har god hodehøyde og en stor dør, som gjør det enkelt å komme inn og ut. Er du privatkunde? Du kan velge fra mange større telthaller opptil flere hundre kvadratmeter. Det betyr at alle kan finne en trygg og fleksibel lagringsløsning uansett krav.

Garasjetelt er solide – og vil passe inn overalt.

Garasjetelt fra Dancover er laget av UV-beskyttet og flammehemmende PVC eller PE-presenning og er 100% vanntett. Du kan velge mellom skinnende hvit, elegant grått eller naturlig skogsgrønn – slik at garasjeteltet vil blande seg fint inn med omgivelsene. Det er viktig å kjøpe en safetypack med stormstropper og jordspyd slik at du kan sove fredfullt om natten selv om været tar seg opp en del. Stålrammen er utviklet for en enkel og rask montering. Samtidig får du et holdbart og kraftig alternativ til permanente konstruksjoner, som koster mye mere for å få sammen funksjon.