Racing telt

Racingtelt er perfekte til å skape positiv oppmerksomhet.

Racingtelt fra Dancover gir deg god beskyttelse fra solens farlige UV-stråler når du trenger å være ute i mange timer i forbindelse med de fleste varianter av motorsport. Deltar du på events som rally, speedway, track, motocross, go-cart eller Road Racing? Da trenger du å oppholde deg i nærheten banen i mange timer – da kan solen både bli for varm og farlig for huden. Hvis været er dårlig kan racingteltet gi perfekt beskyttelse fra regn og vind.

Racingtelt er fleksible og lette å sette opp.

Racingtelt fra Dancover er så enkle å montere at du kan sette opp teltet på mer eller mindre 60 sekunder. I tillegg er racingteltet lett å transportere og lagre. De leveres i en praktisk transportbag som gjør det enkelt for deg å ta med racingteltet overalt der du skal konkurrere. Racingteltet er tilgjengelig i mer enn 1 230 forskjellige kombinasjoner – uansett størrelser, farger eller design. Det er også mulig å få ditt helt eget racingtelt med heldekkende digitalt trykk. Et racingtelt med heldekkende digitalt trykk vil gi mye positiv oppmerksomhet på de fleste motorsportstevner. Hvis du kan sette opp et racingtelt med heldekkende digitalt trykk på siden som vender ut mot banen eller mot tribuneområdet – vil du få mye oppmerksomhet hvis teltet er laget tilstrekkelig unikt. I tillegg har du muligheten til å lage det spesielt siden du kan ha alt mulig trykket på racingteltet – bilder, illustrasjoner, samt logoen din naturligvis.

Racingtelt med heldekkende digitalt trykk.

Racingtelt kan virkelig bli fantastiske med det rette designet. Her finnes ingen grenser hva angår dekorering av ditt helt egne racingtelt. En mulig måte å gjøre det på er å trykke et stort foto av teamet og kjøretøyet mm. som dekker hele teltet. Det vil se imponerende ut og sikre at racingteltet ikke bare blir lagt merke til – men blir husket. Foretrekker du noe litt mer diskret? Da kan du nøye deg med å bare sette teamnavnet på trykk, logoen og kanskje fargene til teamet vist grafisk. Dette vil presentere teamet på en best mulig måte til et elegant racingtelt.

Racingtelt med heldekkende digitale trykk til både avslapning og arbeid.

Racingtelt med heldekkende digitale trykk fungerer perfekt når det deltagende laget ønsker å få litt privatliv under stevnet. Det romslige teltet vil være supert hvis du ønsker et sted å oppbevare utstyret og verktøy tørt og fint – eller kanskje som et sted til å jobbe på bilene og den slags. Vi anbefaler at du velger en av de kraftige, holdbare racingteltene i høy kvalitet som du vil få glede av på mange motorsportstevner. Med et racingtelt i høy kvalitet har du plass til å jobbe på motorene og den slags, og samtidig ha plass til en pust i bakken eller for å avholde møter uforstyrret. Racingtelt fra Dancover leveres i praktiske transportbager, som gjør det ekstremt enkelt å transportere og lagre disse fleksible racingteltene.