Flomlys

LED flomlys rundt huset gir en god følelse av sikkerhet.

Flomlys gir en fin følelse av sikkerhet når det slår seg på hver gang det er bevegelse i nærheten. Det å vite at de elegante og effektive sikkerhetslysene med et kraftig LED-lys lyser opp spesifikke områder gir en god følelse av sikkerhet. Sett opp flomlyset rundt huset på sånne steder som carporten, terrassen, ved siden av inngangsdøren, ved redskapsboden og andre steder. Det er fint å ha lys på ulike steder ved behov og ikke nødvendigvis permanent. LED-flomlyset bruker solcellepanel eller batterier avhengig av modellen du foretrekker. Begge typene flomlys har tre batterier inkludert, slik at du kan bruke sikkerhetslyset med én gang du mottar det. Flomlyset med solcellepanel bruker batterier som en reserve.

Sikkerhetslyset er en rimelig løsning.

Du kan montere dette flomlyset, eller sikkerhetslyset, utrolig raskt og nesten overalt. Bruk en skrutrekker på et underlag av treverk, en drill i veggen eller den inkluderte monteringsbraketten uten verktøy i det hele tatt. Flomlyset med solcellepanel bruker primært solkraft og har de inkluderte batteriene i reserve. Uansett hvilken type flomlys du bestiller, vil det ikke være behov for en elektriker for å montere lyset. Du monterer flomlyset, slår det på og det vil lyse hver gang det er bevegelse etter at har blitt mørkt. Det kraftige LED-lyset er påslått i ca. 10 sekunder. Hvis bevegelsen opprettholder, forblir lyset påslått.

«Det er en god idé å installere et sikkerhetslys», sier politiet.

Politiet anbefaler også at du installerer et flomlys med bevegelsessensor rundt huset. Det vet bedre enn de fleste at lys som slår seg på ved enhver bevegelse vil skremme bort mange med tvilsom karakter. LED-flomlyset fra Dancover har en PIR bevegelsessensor, og det vil lyse opp når en bevegelse detekteres. Lyset vil dekke et område på ca. 12x16m. Vi anbefaler at du bruker det i oppkjørselen, carporter, ved inngangsdøren, på terrassen og andre steder der det kan utgjøre en forskjell med et lys både for å finne veien og for å skremme bort innbruddstyver. Du kan justere flomlyset både vertikalt og horisontalt for å dekke et spesifikt område. Du kan også bruke LED-flomlyset innendørs – ved å plassere solcellepanelet på utsiden!