Trekk til caravan

Fortelt til caravan for å få enda mere ut av campingferien.

De solide og fleksible campingteltene gir plass foran bobilen, caravanen eller tilsvarende. Det frittstående tunneldesignet har fire vinduer med gardiner, en stor inngangsdør og heldekkende gulv med kant som kan rulles sammen. Du kan bruke det romslige teltet som ekstra plass eller som en del av bo- eller campingbilen, og få enda mere glede ut av turen. Teltet kan være perfekt som beskyttelse hvis været tar seg opp eller som ly for vinden.

Ekstra plass for å nyte livet på veien.

Forteltet til caravanen gir mye ekstra plass i tilknytning til bobilen osv. Teltet sørger for litt privatliv når du er på tur, og kanskje befinner deg midt på en travel campingplass. Det frittstående tunneldesignet gjør det enkelt å sette opp, og har plass til bord og stoler – eller til å overnatte hvis det er for varmt å bo inne i kjøretøyet. Oppheng gjør det mulig å henge lamper på innsiden av teltet. Besøk Dancovershop.com for å se det store utvalget av relatert campingutstyr.

Camping er trendy, rimelig og miljøvennlig.

Det å dra på campingferie er kanskje ikke en ny oppfinnelse, men det har blitt populært igjen ettersom det er miljøvennlig og rimelig. I tillegg kommer du mye nærmere naturen og kan bo mer eller mindre, akkurat der du vil. Du kan forflytte deg rundt og se forskjellige steder, uansett om du reiser i bilen, i bobilen eller med sykkel for den saks skyld. Dancover har et stort utvalg av campingtelt, liggeunderlag og bager, stoler, bord og de praktiske forteltene til caravanen.