CombiTents® er de mest fleksible partyteltet på markedet

CombiTents® partytelt er elegante og fleksible.

CombiTents® partytelt fra Dancover gjør det mulig å skalere eller justere partyteltet ditt så det alltid matcher antallet gjester du ønsker å invitere. Det er rett og slett en brilliant løsning, fordi oftest – så inviterer du ikke samme antall gjester til forskjellige arrangement slik som til dåp eller et 50-års jubileum. Denne fleksibiliteten gjør det mye enklere å velge det neste partyteltet når du ønsker å investere i et partytelt i høy kvalitet. Med et CombiTents® partytelt delt i seksjoner vil du alltid ha nok plass enten du trenger mye plass, eller når du trenger et mindre partytelt. Du setter bare opp antallet seksjoner du trenger for gitt arrangement. Du kan si det slik, at med CombiTents® partytelt kan du få opptil 6 partytelt til samme pris som 1!

CombiTents® partytelt – en brilliant idé basert på mange års erfaring.

CombiTents® partytelt er resultatet av 10 års erfaring med partytelt for både private kunder og profesjonelle. Denne erfaringen og kunnskapen har ført til utviklingen av et enkelt, men likevel et ganske effektivt system. Et system som gir deg anledning til å ha nøyaktig den størrelsen på partyteltet du trenger for enhver anledning. Før CombiTents® måtte du velge en spesifikk størrelse på partyteltet for et arrangement. I fremtiden ville du få et problem når du skal holde et arrangement, og partyteltet er enten for stort eller for lite. Med et CombiTents® partytelt fra Dancover er partyteltet ditt så fleksibelt at du alltid har den nøyaktige størrelsen på partyteltet, enten du ønsker å invitere 20 eller 100 gjester.

CombiTents® partytelt er ganske enkelt en innlysende løsning.

CombiTents® partytelt er en veldig logisk og innlysende løsning til velkjente utfordringer du står ovenfor med et partytelt. Det er når du har ett partytelt, spesielt når antallet gjester du har varierer fra et arrangement til et annet. Løsningen til dette problemet er ganske grei – det er seksjoner. Ved å velge et partytelt delt i seksjoner vil du ha den mest fleksible løsningen på markedet som alltid vil matche behovene dine og antall gjester. Det tar litt tid å sette opp et stort partytelt, så ofte velger du kanskje ikke å sette det opp dersom dere ikke skal være så mange. Med et CombiTents® partytelt trenger du kun å sette opp antallet seksjoner du trenger. Brilliant er kanskje et stort ord, men det seksjonsinndelte partyteltet har vist seg å være utrolig anvendelig for et stort antall kunder.