Stablestoler

Stablestoler fra Dancover er komfortable og enkle å lagre.

Stablestoler er et stort utvalg av elegante og slitesterke stoler i høy kvalitet laget av kraftige værbestandige materialer. Stablestolene er laget spesielt for alle slags arrangementer og fester. De kan stables, og er derfor enkle å lagre, transportere og samtidig komfortable. I tillegg kan de elegante stablestolene benyttes både inne og ute – alt etter egen smak. Stablestolene er lette, og fordi de kan stables, tar de veldig liten plass når de stablet og lagret. Med lette og elegante stablestoler som disse fra Dancover kan du alltid være sikker på å ha nok til stoler til gjestene.

Stablestoler i et elegant, moderne design.

Stablestolene er laget av lette materialer som passer til bruk både inne og ute. Samtidig er stolene i en klassisk, men likevel moderne design som passer til de fleste anledninger. På grunn av design og komfort er de perfekte til fest- og til hverdagsbruk. Stablestolene er tilgjengelige i mange forskjellige farger, materialer og design – vær oppmerksom på det elegante utvalget av stolene i italiensk design, som vil ta seg godt ut på ethvert arrangement. Du kan velge mellom konvensjonelle design i duse og nøytrale farger – eller en knall rød hvis anledningen byr på en stil som er litt mer flamboyant.

Stablestoler i en profesjonell kvalitet og holdbarhet.

Stablestolene ble opprinnelig produsert til profesjonelt bruk på hoteller, restauranter og kafeer – det er derfor de er så slitesterke og kraftige. Samtidig er de helt vedlikeholdsfrie, slik at du kan ha disse stolene i årevis – og det eneste du trenger å gjøre er å tørke dem med en klut og varmt såpevann av og til. Mange privatkunder har oppdaget disse elegante og lette stablestolene, og bruker de til fest i tillegg til hverdagsbruk i spisestuen eller på terrassen.