Lavvoer til glamping

Glamping er rett og slett en campingversjon 2.0.

Glamping har blitt stadig mer populært og er en fin måte å kombinere kjærligheten til naturen med litt luksus. Hvorfor nøye seg med et tynt liggeunderlag hvis du kan få en skikkelig seng? Hvorfor fryse hvis du kan slå på en varmeovn? Hvorfor fumle rundt i mørket hvis du kan ha skikkelig belysning? Luksusdelen, er mye av årsaken til at glamping har blitt så populært. Mange elsker naturen, men de liker også litt komfort og luksus. Glamping kombinerer disse to. Ordet "glamping", er naturligvis en kombinasjon av ordene "glamour" og "camping", et annet begrep kunne ha vært "luksuscamping". Vi mener imidlertid at den nye og fengende begrepet dekker fenomenet ganske godt.

Våre TentZing® -lavvoer, er ganske enkelt laget til glamping.

De romslige og elegante lavvoene er laget til glamping. De store og vakre lavvoene kan bidra til å oppgradere en tradisjonell campingferie til noe eksklusivt. Selv om du slår leir midt i ingenmannsland, kan du likevel hygge deg med mye stil og komfort. Med andre ord, du kan bruke de elegante TentZing® -lavvoene til tradisjonell camping et sted, eller bruke dem til å sette opp en permanent base, kanskje hjemme i hagen. Hvis du slår opp en lavvo i hagen, kan du dra på glamping så ofte du vil. Med et varmeapparat inne i teltet, kan du forlenge glampingsesongen med flere måneder. De vakre TentZing® -lavvoene, kan løfte campingopplevelsen til noe enda morsommere og herligere. De populære lavvoene er laget av 280 g/m² bomullskanvas med en vannsøyle på 1000 mm. Teltgulvet, som er laget av 540 g/m² ripstop PVC, har en vannsøyle på 3000 mm. Bomullsduken gjør at lavvoene ser myke og vakre ut, i motsetning til mange moderne telt laget av ulike syntetiske materialer.

Glampingtilbehør for å tilføre den ekstra luksusen.

Lavvoene er vakre og innbydende i seg selv, men du kan inkludere enda mer stil og atmosfære til teltene. Vi har en halvmåneformet matte til gulvet, samt en buet fortelt. Matten består av to halvmåneformede deler i 100 % polypropylen. Teltmatten, eller teppet, har et elegant jacquard-mønster. Mattene dekker hele gulvet inne i lavvoen og forandrer interiøret til noe veldig koselig. Det buede forteltet skjermer inngangspartiet, der får du plass til alt du ikke vil ha inne i teltet, sko, oppakning og annet utstyr. Forteltet er laget av bomullskanvas for å matche teltet. Hvorfor ikke dra på glamping og oppleve naturen på nært hold? Ta deg tid til å slappe av, sitt rundt bålet og fortell gamle historier foran lavvoen. De unike TentZing® -lavvoene, er ganske enkelt perfekte til en flott glampingopplevelse, hjemme, et sted i skog og mark eller andre steder.