Dørbaldakiner

Dørbaldakiner til et elegant og tørt inngangsparti.

En dørbaldakin er en elegant takløsning til dører og vinduer. Med et lett tak over hovedinngangen kan du beskytte deg selv og gjestene mot regn, hagl og snø. Det å ha en enkel og elegant baldakin over døren er både praktisk og komfortabelt når du kommer hjem, været er dårlig og du må bruke tid på trappen for å finne nøklene i vesken før du kan åpne døren og komme deg ut av regnet osv. Uten en dørbaldakin blir du eksponert for været før du kan gå inn. Baldakinen vil også beskytte døren fra for mye regn og sludd, i tillegg vil den se ny og fin ut mye lenger.

En elegant dørbaldakin vil også fungere fint over et vindu.

En dørbaldakin er kanskje primært laget til inngangsdøren, men du kan også montere den lette og elegante baldakinen over et vindu. Det å ha en baldakin over et vindu gjør at du kan ha vinduet åpent selv når det regner, og få frisk luft inn i huset om det kommer en skur om sommeren. Takket være de kraftige, gjennomsiktige, UV-beskyttede akrylpanelene, vil baldakinen holde dørene og vinduene godt beskyttet uten at de reduserer lysinnfallet. Baldakinen er lett å sette sammen og montere på grunn av låsesystemet. Hele baldakinen med akrylpaneler og støtteben i pulverlakkert, galvanisert stål er både vedlikeholdsfrie og holdbare.

Dørbaldakiner som en del av det enorme utvalget til Dancover.

Dørbaldakiner i vedlikeholdsfrie akrylpaneler og galvanisert stål er del av det enorme utvalget av Dancover-produkter slik som terrassetak, vinterhager, carporter og mange andre høykvalitetsprodukter til å beskytte, dekke til og legge over bilen, sykler og mye annet. Produktene er vedlikeholdsfrie, lette å sette sammen og kommer til å bli en viktig del av hjemmet i mange år. Se de ulike produktene på Dancovershop.com og hvis du har spørsmål om dørbaldakiner eller eventuelt andre produkter, kontakt gjerne xpertene via telefon, e-post eller chat.