Bioklimatiske pergolaer

Vakre bioklimatiske pergolaer til det gode hageliv

En av egenskapene til en bioklimatisk pergola, er at du kan åpne og lukke taket. En pergola, er en enkel og fleksibel konstruksjon, som blir et tak over hodet når du er ute i hagen. Det å ha en bioklimatisk pergola betyr at du kan nyte et skyggefullt sted i hagen når solen skinner, og være beskyttet når det regner, ved hjelp av den samme pergolaen. Du kan kjøpe en bioklimatisk pergola med bevegelige metallameller i taket, eller en softere versjon med et tak laget av slitesterk tekstil. Begge typer pergolaer har et fleksibelt tak, som du kan åpne eller lukke avhengig av været og humøret. Enten du har lyst til å hygge deg i solen, eller om du vil ha litt behagelig skygge, er det bare å åpne eller lukke taket. I tillegg kan du bruke den bioklimatiske pergolaen åpen på alle sider uten sidevegger eller skjerming, eller du kan installere en eller flere sidevegger for å ha en mer lukket konstruksjon.

De bioklimatiske pergolaene kan tilpasses værforholdene

En av grunnene til at de bioklimatiske pergolaene er så populære, er først og fremst fordi de ser elegante og innbydende ut, samme hvor de plasseres. Men pergolaene er så mye mer enn bare bra utseende, fleksibiliteten spiller også en viktig rolle. Med en av disse moderne og minimalistiske pergolaene, kan du oppholde deg ute i hagen mer eller mindre når du vil, både i sol og regn. Du kan åpne og lukke taklamellene med et håndtak, eller hvis du har en bioklimatisk pergola med et tak i tekstil, så kan du bruke den inkluderte fjernkontrollen. Hvis det begynner å regne når du er ute, lukker du bare taket. Taket beskytter mot regn og leder vannet ned skjulte takrenner inne i bena på pergolaen. I tillegg kan du få en lukket pergola eller en paviljong i hagen, ved å inkludere sidevegger, nettingvegger, gardiner, sjalusivegger, skyvedører i blant annet herdet glass.

Bioklimatiske pergolaer med en kraftig og holdbar aluminiumsramme

De bioklimatiske pergolaene, har en kraftig aluminiumsramme og solide metallplater i taket. Konstruksjonen er robust og tung, men du må likevel feste pergolaen til fundamentet. Bruk noen sidevegger eller nettingvegger på pergolaen, slik at du kan bruke den åpne konstruksjonen som en hagepaviljong når det er kjølig eller blåser. Vær oppmerksom på at de bevegelige lamellene i taket regulerer mer enn solen, de kan også styre mengden og retningen av luften og dermed ventilasjon. Hvis du bruker myke sidevegger, gardiner og spesielt myggnetting på en bioklimatisk pergola, kan du også oppholde deg inne i pergolaen uten å måtte bekymre deg for flygende insekter. Har du spørsmål om de bioklimatiske pergolaene, eller noen av de mange andre hagepaviljongene eller noe annet? Ring oss gjerne, send en e-post eller bruk chatten.