Hoppeputer

Hoppeslott og hoppeputer til timevis med stor moro og lek.

Et fargerikt hoppeslott eller hoppepute vil gi barna timevis med moro og lek på alle fester eller arrangementer. Forestill deg reaksjonen til barna når de kommer til bursdagen, og det befinner seg et stort, herlig hoppeslott eller hoppepute i hagen som bare venter på at de skal hoppe og ha det gøy. Dancover har et stort utvalg partyprodukter – alt fra klassisk utstyr som bord, stoler og partytelt – til morsomme ting som hoppeslott, hoppeputer, slush-maskiner og popcornmaskiner. Alt i alt, vi kan levere alt du trenger for å lage en fantastisk og spektakulær fest eller et annet slags arrangement.

Hoppeslott, hoppeputer og mange andre morsomme greier.

Dancover er den ledende eksperten og leverandøren av partyutstyr i Europa. Vi har et stort utvalg av høykvalitets partytelt, event- og partymøbler, LED-belysning og mye mer. De virkelige showstopperne er de fargerike hoppeslottene, hoppeputene, slush-maskinene og popcornmaskinene. Kort fortalt, vi har alt du trenger for å lage en fantastisk fest for alle – barn, voksne og profesjonelle. Spesielt et hoppeslott eller en hoppepute er en garantert suksess på bursdagsfester for barna eller andre arrangementer. Hoppeslottene og hoppeputene fra Dancover tilfredsstiller alle sikkerhets- og kvalitetskrav og møter de høye standardene til varemerket Dancover. Produktene er enkle å transportere, raske å blåse opp, ta luften ut igjen og kan lagres i bærebagen som følger med. Alt du trenger er et jevnt underlag til de herlige hoppeslottene og -putene, så er du garantert timevis med moro og latter.

Hoppeslott og hoppeputer til private fester og andre arrangementer.

En hoppepute eller et hoppeslott er den perfekte måten og sørge for timevis med god moro på alle arrangementer der barn er tilstede. Et fargerikt hoppeslott eller de fantastiske oppblåsbare hoppeputene i utleiekvalitet utviklet for å tilfredsstille påkrevde standarder for både privat og kommersiell bruk (EN 14960). Hoppeputen leveres med to pumper og jordspyd. Du trenger bare en jevn overflate til denne herlige hoppeputen, og barna vil ha timevis med moro og latter. Bruk de til private fester som bursdagsfester for barna eller til institusjoner, sportsklubber og campingplasser. Hoppeputer tiltrekker seg raskt oppmerksomheten til barna – og derfor er hoppeputene fine å ha på messer og markeder.