Gapahuk

En gapahuk kan gi noen fantastiske naturopplevelser

Det er flere og flere som har oppdaget hvor fantastisk det kan være med en gapahuk, i hagen, på hytta eller et sted midt ute i skogen. Når du bestiller et av våre vakre og røffe gapahuker i slitesterkt lerketre, får du de beste omgivelsene for mange koselige utetimer. Hvis du har plass nok i hagen, sett opp en gapahuk med en bålplass på forsiden. Da har du alt du trenger for timevis med moro ute, ikke engang litt regn kan ødelegge moroa. Det å ha en røff og koselig gapahuk, gjør at du kan flykte fra stress og mas i hverdagen, og tilbringe litt kvalitetstid sammen med venner og familie. Spesielt vil barna elske gapahukene, de kan være en koselig hule på dagtid og kan brukes som et sted å sove om natten, hvis de tør. Av og til er det lett å fantasere om troll og monstre når de oppholder seg i gapahuken og kikker ut i en mørk hage. Den vakre gapahuken laget av lerk, vil bli enda mer innbydende hvis du legger noen myke tepper og puter på gulvet. En eller flere lyslenker vil også gjøre en enorm forskjell.

Gapahuken leveres som et artig gjør-det-selv monteringssett

Du kan bestille en robust og slitesterk gapahuk med eller uten takpapp. Etter du har bestilt gapahuken, vil den være klar til forsendelse innen 10-12 virkedager. Du mottar den nye gapahuken som et prefabrikert monteringssett, der de forskjellige delene har blitt ferdig skåret og er klare til montering. Dette betyr at du må gjøre litt arbeid, med mindre du får noen til å gjøre det for deg, men det vil definitivt være vel anvendt tid! Du får utvilsomt få mye ros for denne fantastiske gapahuken, der du og familien kommer til å tilbringe mye tid fremover. Før du kan fylle gapahuken med tepper og puter, må du forberede plasseringen av gapahuken ved å legge ned belegningsstein stolpesko, for å unngå direkte kontakt mellom treverket og den fuktige jorden. Lerk er et kraftig og holdbart materiale, men fuktig jord vil forringe treverket mye raskere enn nødvendig. Et annet alternativ, er å bygge en uteplass med belegningsstein eller tilsvarende og plassere gapahuken på plattingen. På denne måten beskyttes treverket, og kan få glede av uteplassen hele veien rundt eller som et minimum, foran gapahuken. Det er også en fin måte å unngå gjørme foran gapahuken, der det er lett å dra gjørmen inn i gapahuken. Bare sørg for at du har en bålplass foran gapahuken, det vil utgjøre en stor forskjell.

Elegant og robust gapahuk i vakker dansk lerk

Gapahuken du kan bestille hos oss, er laget av dansk lerk av høy kvalitet. Lerk inneholder en naturlig trebeskyttelse, slik at du i utgangspunktet ikke trenger å bruke annen form for trebeskyttelse. Hvis du ikke bruker trebeskyttelse, vil treverket bli grått over tid. Vi anbefaler at du bruker transparent trebeskyttelse, beis eller olje, da kan du få glede av det naturlige treverket i lang tid. Noen foretrekker kanskje den vakre grå og naturlige fargen, som vil passe fint inn i hagen, i skogen eller til fjells. Så det er opp til deg, men som et minimum bør du behandle gapahuken med ett eller to strøk av et miljøvennlig, soppdrepende middel, for å unngå råte og soppangrep.

En gapahuk fra Modularo®, er laget til koselige stunder og villmarksliv

Modularo®, er et moderne livsstilsmerke som fokuserer på høy kvalitet, holdbarhet og komfort. Du kan velge fra et stort utvalg av holdbare treprodukter som gapahuker, redskapsboder, hagepaviljonger og hytter. De vakre og solide produktene kan gjøre ute- og hagelivet ditt enda morsommere og koseligere. Det populære varemerket består av elegant design, funksjonalitet og mer plass til å nyte utelivet.