Partytelt for både mindre og større arrangement

Partytelt til bryllup, konformasjoner, bedriftsarrangement eller familiesammenkomster.

Partytelt til mange formål er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser, kvaliteter og design. Dancover har mer enn 15 års erfaring i utvikling og salg av partytelt. Et partytelt gir deg mange muligheter til å skape fleksible løsninger til viktige anledninger som bryllup, konfirmasjoner, viktige bursdager eller andre store begivenheter. Et vakkert og funksjonelt partytelt gir deg mulighet til å avholde et profesjonelt arrangement i sammenheng med et marked, en produktlansering, teambuilding, en piknik med jobben eller mange andre arrangementer og events. Dancover har et stort utvalg partytelt og paviljonger både til private- og profesjonelle kunder som ønsker solide partytelt i høy kvalitet, til best mulig pris.

Partytelt til alle anledninger.

Et partytelt er bare et tomt rom, der du kan skape et fint og koselig arrangement i beskyttet mot sol og regn. Med et partytelt har du uendelige muligheter til å skape en minnerik dag enten det er et bryllup, en bursdag eller et profesjonelt event. Partytelt dukker også opp under navn som øl-telt, musikktelt, markedstelt, hagetelt osv. Samme hva du ønsker å kalle det nye partyteltet så vil du kunne glede deg over teltet i mange år – som en ramme for mange forskjellige selskaper og arrangementer. Som bedrift bør du vurdere å investere i et eget partytelt, både til festlige anledninger og profesjonelle arrangement. Mange bedrifter har oppdaget at det er en fantastisk idé.

Partytelt – med reservedeler.

Partyteltet består av mange forskjellige deler. Av og til mister du en del, eller den går i stykker. Derfor kan du kjøpe reservedeler til partyteltene hos Dancover, for å kunne hygge deg med partyteltet i mange år. Du kan kjøpe deler både til rammen på partyteltet, og til duken hvis du ønsker å bytte en sidevegg eller andre deler.