Telt og Telthaller

Oppvearingstelt og lagertelt er både fleksible og økonomiske.

Lagertelt og oppbevaringstelt er perfekte til en rekke formål, og de er en praktisk og økonomisk løsning. Dancover er en av de ledende leverandørene av lagertelt og oppbevaringstelt i Europa, og har et stort utvalg lagertelt og oppbevaringstelt som brukes til en rekke formål, for både private kunder og profesjonelle.

Lagertelt og oppbevaringstelt for å lagre bilen, båten og diverse.

Lagertelt og oppbevaringstelt kan benyttes til mange formål, og dersom du er på utkikk i markedet etter et lagertelt i høy kvalitet, funksjonalitet og lang holdbarhet – da finner du det på Dancovershop.com. Her kan du finne en rekke lagertelt slik som garasjetelt, båttelt og oppbevaringstelt i mange forskjellige størrelser, farger og design, du finner alltids et lagertelt som passer dine behov.
Jobber du profesjonelt med store maskiner eller byggematerialer? Dersom det er tilfelle finner du også den beste løsningen hos Dancover – til langt mer attraktive priser sammenlignet med permanente bygg.

Lagertelt og oppbevaringstelt for lagring og arbeid.

Våre lagertelt og oppbevaringstelt i høy kvalitet brukes til mange formål – til og med som en tildekket arbeidsplass på byggeplasser og oppussingsprosjekt. Teltene består av en solid ramme, som er enkel og settes sammen, med en solid duk – som både er slitesterk, vanntett, UV-bestandig og med en innebygget ‘rip-stopp funksjon’ som begrenser ødeleggelser dersom uhellet skulle være ute. Det er derfor du er trygg dersom du velger en fleksibel lagerløsning der du har plass til å lagre det meste.

Lagertelt og oppbevaringstelt med tilbehør.

Lagertelt og oppbevaringstelt utgjør en stor del av utvalget til Dancover, i tillegg har vi en rekke utstyr slik som belysning, oppvarming mm. For byggeplassen kan vi levere kraftige generatorer så du har strøm til både lys og maskineri. Du kan se det store utvalget av lagertelt og oppbevaringstelt på dancovershop.com

Telthall 7,5x10x5,4m

Telthall 7,5x10x5,4m

259 900,00 kr