Party gulv

Partygulv til partyteltet ditt.

Når du inviterer venner til en fest eller et arrangement er et partygulv til partyteltet er en fantastisk mulighet. Et partytelt vil sørge for god plass til gjestene, men å sette opp partyteltet rett på bakken vil gi gjestene følelsen av halvgjort arbeid. Følelsen av et partytelt med gulvløsning legger så mye til den generelle stemningen når du kommer inn i et partytelt, spesielt etter å ha vært der inne en lengre periode. Ved å legge partygulv i partyteltet ditt sikrer du at bord og stoler står støtt og godt på underlaget, og at gjestene vil sitte komfortabelt under hele festen eller arrangementet.

Partygulv gir deg fast grunn under beina.

Partygulv har vært en del av det enorme utvalget Dancover har tilbydd i mange år. Dancover har mer enn 10 års erfaring med partytelt i forskjellige størrelser og design. Vi har også en serie enkle og sikre partygulv-løsninger som vil fungere perfekt sammen med de forskjellige partyteltene. Gulvet som sådan er laget av slitesterk plast og leveres i kvadrater som enkelt kan settes sammen for å legge gulvet i ønsket størrelse. Gulvet er tilgjengelig i forskjellige kvaliteter og farger slik som grå, grønn, rød, svart og hvitt. Vennligst merk at partygulvet består av gulvet, og kantene, som gjør det trygt og enkelt å komme inn og ut av partyteltet. Du kan velge partygulv for både private arrangement og for profesjonell utleie – som er av høyere standard.

Partygulv og teppe gir deg en fin myk stemning.

Partygulv er kun en mindre del av det å arrangere en fest eller et event, men det har en flott effekt. Dersom du ønsker å ‘dra det helt ut’ for å sikre at den kommende festen eller arrangementet blir en suksess – da kan et partygulv kanskje være svaret. Dancover tilbyr også tepper til partyteltet slik at festen blir perfekt. Teppene er tilgjengelige i mørkegrått og chili-rød. Disse fargene skaper både en visuell effekt, og en taktil følelse i tillegg, ettersom det er luksus å gå inn i et partytelt med et fint og mykt teppe. Det røde teppet kan også benyttes som løper for å lede gjestene inn i teltet for å gi de en følelse av både luksus og berømmelse.