Bilpresenninger

Bilpresenning til rask og enkel beskyttelse.

Du kan velge mellom flere forskjellige bilpresenninger – og overtrekk til motorsykkelen, caravanen og mye annet. Den letteste løsningen når du ønsker å beskytte kjøretøyet mot blant annet vær og vind, er en enkel myk og fleksibel 3-lags duk. Ønsker du å spandere litt mer? Vi har også garasjetelt og foldegarasjer, som vil beskytte bilen som en vanlig garasje.
Bilpresenninger spesielt vil være en fordel for kjøretøy som ikke er i bruk en periode for å være beskyttet for vær og vind. Du kan lagre bilen inne eller ute etter eget ønske. En bilpresenning vil beskytte bilen mot UV-stråler, regn, støv, snø, fugleskitt og tilfeldige skader biler ofte får mens de står parkert på offentlige parkeringsplasser.

Bilpresenninger som en lett og rimelig beskyttelse.

De fleste av bilpresenningene fra Dancover er laget med en 3-lags vannavstøtende pustende konstruksjon. Dette vil redusere mugg og jordslag, og minimalisere kondens på innsiden av duken. Våre bilpresenninger er delvis justert og de vil passe til vanlige bilmodeller på markedet. Hvis du har en bil som ikke er standardmodell, kontakt ekspertene på Dancover, de kan guide deg.

Når du dekker til bilen anbefaler vi at du fjerner antenner og slår inn speilene. Nå bilen er tildekket av bilpresenningen vil den være godt beskyttet mot vær og vind. Bilpresenningen er lett å trekke over bilen på bare noen få sekunder, enkel å ta av og lagre når den ikke er i bruk. Vær oppmerksom på at vi også har en rekke overtrekk til motorsykler, scootere og annet.

Presenninger til caravan og bobil.

Mange bruker caravanen i kortere perioder hvert år. Når caravanen ikke er i bruk, er det en god ide å dekke den til for beskyttelse. Den myke 3-lags duken er vannavstøtende og pustende så den vil hjelpe deg med å holde caravanen fin i mange år. På grunn av de solide stroppene og glidelåsene er den enkel å montere og holde på plass selv i vær med mye vind. Å beskytte caravanen er en god ide – for din egen del og hvis du beslutter å selge caravanen en dag. En caravanpresenning er den perfekte løsningen når du lagrer caravanen gjennom vinteren. Trekket er mykt, det puster og samtidig beskytter caravanen mot mugg, jordslag og kondens.

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg.

Om du har spørsmål om Dancovers presenninger til bil, motorsykkel eller caravan. Kontakt ekspertene våre – de vil hjelpe deg med å finne de beste presenningene til ditt behov. Kontaktinformasjonen finner du på dancovershop.com