Paviljonger i tre

Paviljonger i tre til god stil og stemning i hagen.

Det er fantastisk hva en elegant paviljong i tre kan gjøre med en vanlig hage – eller de fleste andre steder for den saks skyld! Det å ha en paviljong i tre gjør at du har et perfekt sted til å drikke kaffe, lese en bok, male eller ha en prat med en venn eller nabo. Dancover har et stort utvalg av elegante og vakre paviljonger i forskjellige størrelser og alle slags materialer fra aluminium til treverk. Hvis du er på utkikk etter en klassisk paviljong i massivt treverk, så har du kommet til det rette stedet. En paviljong i tre er en herlig konstruksjon du kan bruk både på dagtid og om kvelden – eller til lagt ut på natten hvis du ønsker det. Den elegante paviljongen gir en behagelig skygge når solen skinner, og beskytter mot kveldsduggen og den kjølige kveldsluften senere på kvelden. En paviljong i tre vil også beskytte mot regnet, slik at du kan oppholde deg inne i paviljongen når det regner, der du kan lytte til regnet som faller på taket.

Paviljongene i tre gir godt utsyn og et herlig lysinnfall.

Du kan velge mellom mange forskjellige hagepaviljonger hos Dancovershop.com. En ting alle paviljongene har til felles, er det herlige innfallet av dagslys som gjør paviljongen lys og innbydende. I tillegg sørger døren for enkel adkomst, og det lett og bringe sammen interiøret av paviljongen i tre med hagen og omgivelsene ellers. Åpne opp døren til paviljongen i tre, og paviljongen blir en del hagen, terrassen, stranden eller andre steder der du har satt opp paviljongen. De store dørene og vinduene sørger for at du og gjestene har flott utsikt og kan sitte godt beskyttet i en lys paviljong på grunn av det herlige lysinnfallet. Noen av paviljongene i tre er kanskje litt kompakte, men du skal aldri undervurdere den positive effekten en vakker paviljong kan ha på både den som ser på eller den som er bruker. Samme hvor du plasserer en elegant paviljong, vil den se innbydende ut, og du og vennene og familien vil elske å tilbringe tid på innsiden og rundt byggverket.

Paviljonger i tre laget av vakkert og solid europeisk treverk.

Ganske mange av kvalitetspaviljongene i tre er bygget med solid nordisk treverk. Treverket har vokst jevnt og trutt i de kaldere regionene av Europa, noe som gjør treverket stabilt, robust og veldig holdbart. Paviljongene i tre vil vare lenge – og enda lenger hvis du tar litt vare på paviljongen. Bestiller du en paviljong i naturlig ubehandlet treverk, anbefaler vi at du bruker noe for å beskytte treverket fra vær og vind. Du må begynne med å montere den nye paviljongen av tre. Paviljongene leveres vanligvis som prefabrikerte sett du må montere selv. Det er en jobb for to personer fordi treverket kan være tungt, og du må være presis i arbeidet. Start med å lese den detaljerte monteringsanvisningen. Har du spørsmål om paviljongene i tre? Kontakt gjerne xpertene på telefon, e-post eller chat.