Partytelt PRO

Slitesterke partytelt i profesjonell kvalitet.

Partytelt er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser og design for å dekke et bredt spekter av behov og krav. Partytelt er tilgjengelig i høy kvalitet for private kunder som trenger å sette opp og bruke partyteltet et par ganger i året – til profesjonelle utleieselskaper der partyteltet må være så solid at du kan sette opp teltet og ta det ned hele tiden. Som privatkunde er du mer enn velkommen til å velge et partytelt i profesjonell kvalitet hvis du foretrekker at partyteltet ditt er i absolutt ypperste klasse.

Partytelt i slitesterk profesjonell kvalitet.

Partytelt PRO, er partytelt i en profesjonell kvalitet som tåler stadig bruk og alt slags selskaper, samlinger og arrangement slik som bryllup, konfirmasjoner, bursdager, dåp, mottakelser, loppemarkeder og messer, i tillegg til profesjonelle arrangement. Med andre ord, både private kunder og profesjonelle utleieselskaper finner sannsynligvis et partytelt her.

Partytelt fra EventZone-serien.

Partytelt i profesjonell kvalitet til mange formål. Dancover er den ledende eksperten og leverandøren på totalløsninger når det kommer til partytelt, party-tilbehør og arrangement. Vi har 10 års erfaring med utvikling og salg av partytelt til både private kunder og profesjonelle utleieselskaper. Våre partytelt fra EventZone-serien tilbyr vakre og klassiske design i tillegg til det vakre og betydningsfulle pagodeteltet med det lett gjenkjennelige taket som vil skape en spesiell atmosfære både fra innsiden og fra utsiden. EventZone-serien partytelt er i en profesjonell og slitesterk utleiekvalitet beregnet for hyppig montering og bruk. De holdbare og slitesterke EventZone partyteltene har en solid, profesjonell konstruksjon laget av lettvekts aluminium og et ekstremt sterkt og 100% vanntett PVC-belagt tak og sidevegger. EventZone-serien er flammehemmende og godkjent både for generelle krav til kvalitet og holdbarhet som et partytelt til utleie må ha. Er du interessert i å kjøpe et vakkert, ekstremt holdbart og slitesterkt partytelt, da er partyteltene fra EventZone-serien en perfekt løsning for deg.