Garasjer

En garasje i massivt tre eller metall for å beskytte bilen og mye annet

En kraftig og holdbar garasje i enten massivt treverk eller galvanisert stål, er den perfekte løsningen når du ønsker et skjermet sted å parkere bilen. Samtidig får du også et oppbevaringssted til andre forskjellige gjenstander som blant annet hageredskaper. Vi har garasjer til én eller to biler, og du kan også bruke de solide garasjene til motorsykler, båt, vannscooter, hagemaskiner, sykler og mye annet. Garasjene gir god plass til sikker parkering, og det er betryggende å vite at bilen er parkert godt beskyttet når den ikke er i bruk. Om vinteren trenger du ikke stå opp tidligere for å fjerne is eller snø fra kjøretøyet, og om sommeren vil bilen være beskyttet mot skadelig UV-stråling og mye annet. Vi har en rekke forskjellige garasjer i massivt treverk eller galvanisert metall, slik at vi er sikre på at du finner en garasje du liker.

Garasjer i massivt nordisk treverk

Det å ha en elegant tregarasje i massivt nordisk treverk, vil ikke bare være en skjermet parkeringsplass til bilen, du vil også ha lagringsplass for mange andre ting. I en garasje oppbevarer du ofte hageredskaper, sykler og mye annet du bruker i hagen eller til bilen. Foretrekker du en garasje i ubehandlet treverk? Da må den males med en trebeskyttelse så raskt som mulig etter montering. Det er den eneste måten for å ivareta treverket og holde det i perfekt stand. Du kan imidlertid velge en farge du liker, eller bruke transparent trebeskyttelse, slik at du kan nyte utseendet av det vakre treverket for alltid. Hvis du foretrekker en farge, bruk en som passer til huset eller omgivelsene. En annen løsning er å bestille en av de malte garasjene i lyse- eller mørkegrå, slik at du slipper å male den nye garasjen. Etter et år eller mer, kan det være behov for et nytt strøk maling.

Metallgarasjer i vedlikeholdsfritt galvanisert stål

En metallgarasje gir deg også et skjermet sted til blant annet bilen. En metallgarasje gir samtidig lagringsplass for ulike ting du trenger i nærheten av bilen og hagen. Du kan sette opp den nye metallgarasjen nesten hvor som helst, men for å være på den sikre siden, sjekk lokale byggeforskrifter. Uansett hvor du setter garasjen, kan du glede deg over at du kan lukke og låse garasjen, i motsetning til en åpen carport. En romslig metallgarasje kan brukes til så mye mer enn en bil – bruk den til hagemaskiner, sykler, motorsykkel, en liten båt eller som et verksted. Kanskje ikke plass til alt på samme tid! Metallgarasjene er et kvalitetsprodukter som du kan ha glede av i mange år uten at du trenger å bekymre deg for rust, råte eller vedlikehold generelt. Metallgarasjene er laget av galvaniserte stålplater, som vil vare i mange år.

Hygge deg med å montere den nye garasjen din selv!

Alle garasjene leveres som prefabrikerte monteringssett. Vi anbefaler at dere er to til jobben, da noen av delene kan være tunge og du må være grundig med monteringen. Uansett om du foretrekker en garasje i tre eller metall, må alle plasseres på et jevnt og stabilt underlag som betong, belegningsstein eller en treplatting. Hvis du ikke passer på at garasjen plasseres på et riktig fundament, kan du få problemer med at dører og vinduer kiler seg. Vil du vite mer om garasjene i tre eller metall? Ta gjerne kontakt på telefon, send oss en e-post eller bruk chatten.