Tre Hytter

Hytter i tre til mange fantastiske formål.

Du kan få hytter i solid treverk i mange forskjellige størrelser og design. Du kan kjøpe klassiske hytter i tre, eller så foretrekker du kanskje en moderne versjon. Vi har et stort utvalg så du få akkurat det du ønsker deg. De solide og elegante hyttene i tre er laget av utvalgt nordisk treverk. Fordi skogen er saktevoksende i de kjølige områdene av Europa, er treverket veldig solid og holdbart. Det å bruke de kvalitetsmaterialene i hyttene gjør dem stabile, robuste og holdbare. Du kan få en hytte i tre i to versjoner: naturlig treverk eller malt. Når du bestiller en forhåndsmalt hytte, vær oppmerksom på at dør(er) og vindu(er) er hvite. Når du bestiller en hytte i naturlig treverk, anbefaler vi at du påfører en beskyttelse på utvendige overflater. Dette vil få treverket til å se nytt og fint ut lenge, og vil i tillegg sørge for generell beskyttelse. Du kan beholde det naturlige utseendet på hytten lenge ved å påføre en transparent beskyttelse.

Hytter i tre til avslapning, som et gjestehus eller som arbeidsplass.

Med en hytte av tre i hagen, på hytta, på stranden eller et annet sted – så får du et spesielt sted som kan brukes til mange formål. Du kan bruke den innbydende hytten som et kontor, til avslapning og ettertanke, til trening, som et lekerom til barna eller som et gjestehus når du har familie og venner på overnatting. Hyttene i tre fra Dancover har store dører og vinduer, du får enkel adkomst og et herlig lysinnfall. Generelt har hyttene en god innvendig naturlig belysning og en fantastisk utsikt. Bare åpne den/de store døren(e) og se hvordan du automatisk kombinerer hytteinteriøret med omgivelsene. Det er lett å bringe hytten, hagen, terrassen eller stranden sammen på en elegant måte. Mange av hyttene fungerer også som overnattingssted, slik at du kan nyte overnattinger i det fri godt beskyttet mot vær og vind.

Er du på utkikk etter et enkelt gjør-det-selv-prosjekt i hagen?

De solide og elegante hytten er prefabrikerte monteringssett. Det gjør dem til det perfekte DIY-prosjektet til hagen. NB! Du må være to personer til jobben ettersom treverk er et tungt materiale og samtidig må du være nøyaktig når du monterer hytten. Monteringen krever ikke spesialverktøy. Nesten alle kan gjøre jobben hvis du følger den inkluderte, trinnvise monteringsanvisningen. Hvis du har valgt en hytte i naturlig treverk, anbefaler vi at du behandler og beskytter treverket på et vis. En annen mulighet er å bestille en forhåndsmalt hytte – besøk Dancovershop.com og se alternativene. Har du spørsmål om hyttene i tre eller noen av de andre produktene i butikken, kontakt gjerne xpertene våre på telefon, e-post eller chat.