Kontakt oss

Kontakt oss

Om Dancover

Aksjeselskapet Dancover ble etablert i 2003. Som en internasjonal nettbutikk, har vi et stort utvalg av partytelt, quick-up telt, garasjetelt, telthaller, arbeidstelt, båttelt, hagepaviljonger, presenninger og containere. I tillegg har vi et stort utvalg av event-produkter og utstyr. Blant mye forskjellig finner du solide foldebord, stablestoler og benker. Utvalget inkluderer gulvløsninger, tepper, LED-belysning, varmeapparater og mye mere. Butikken er for både privatkunder og bedrifter, primært i Europa, men vi leverer over hele verden.

Vi har kombinert mange års erfaring og kunnskap med høyt spesialisert og dedikert produktutvikling. I mange år har denne sterke kombinasjonen gjort Dancover til det naturlige valget for tusenvis av fornøyde kunder over hele Europa. Som den ledende leverandøren innen mange produktkategorier ligger vi i forkant når det gjelder kvalitet, pris og service. Kundeservicen står klare for å hjelpe deg både før, under og etter selve kjøpet. Som kronen på verket har vi rask levering hele året rundt.

Dancover har det europeiske hovedkontoret i Danmark. Her har vi også lagerfasilitetene. Denne løsningen gir oss de beste logistikkmulighetene og vi har en god presisjon hva angår frakt, takket være de ulike fraktselskapene vi benytter. Med over 60 dedikerte medarbeidere kan du alltid forvente en god handleopplevelse når du besøker Dancovershop.com. En stor prosentandel av de ansatte jobber innen salg og service, for å sørge for at kundene alltid kan finne og bestille de produktene de er på utkikk etter.

Den omfattende servicen og personlige støtten kombinert med det store vareutvalget, og best-pris-garantien, har vært hovedkomponentene i den raske og jevne veksten og utviklingen siden 2003. Vi lagerfører og sender ut det meste av produktene fra lagrene i Danmark. Derfor kan vi garantere tilgjengelighet og rask frakt. Hvis du har spørsmål om noen av de mange produktene eller noe annet om Dancover, ring oss gjerne eller skriv en e-post.

Tlf. 48 07 29 54

E-mail: [email protected]

Mandag - Fredag: 08:30 - 17:00

Adresse:

DANCOVER A/S
Nordre Strandvej 119A
3150 Hellebæk
Danmark