Sport & spill

Uteliv & leker til mange timer med bare moro.

Hoppeslott og hoppeputer er et perfekt valg når du arrangerer en bursdagsfest eller et annet slags arrangement for barna. Disse aktivitetene gir timevis med moro for barn i alle aldre. Hoppeslottene er tiltenkt private kunder, og de tilfredsstiller alle de nødvendige sikkerhetsstandardene. Hoppeslottene er enkle å transportere og de kan raskt blåses opp, og det er like enkelt å ta luften ut med luftpumpen som følger med. Transporteringen gjøres enklere på grunn av bærebagen som også følger med. Alt du trenger er et jevnt underlag, så er du klar til å sette opp et av disse herlige hoppeslottene som barna kan glede seg over i mange timer.

Hoppeputer til profesjonelt bruk.

De solide hoppeputene er en annen artig løsning som kan brukes på profesjonelle arrangementer. Hoppeputene er laget for å tilfredsstille standardene for kommersielt bruk – så dette er det innlysende valget for alle utleieselskapene som arrangerer ulike events som messer og markeder – og for institusjoner, sportsklubber og campingplasser. Vi har også alt det andre party- og event-utstyret slik som partytelt, foldebord, stoler og annet – alt i profesjonell utleiekvalitet.

Uteliv og leker til deg som en dedikert tilskuer.

Som tilskuer på ulike sportsarrangementer, står du ofte utendørs i all slags vær. Som en dedikert tilhenger av en sportsklubb, eller som en like dedikert forelder som går på trening og kamper for støtte ungene, så vil du synes det er en god idé å ta med et allværstelt. Det lille teltet, også kjent som et fotballmamma quick-up telt, gir beskyttelse mot været uten at du trenger å gå glipp av noe på banen. Det kompakte teltet er enkelt å ta med overalt, og det settes opp på sekunder når du slipper taket. Ta med en klappstol, så kan du slå deg ned mens du ser på kampen.