Telthaller

Telthaller til mange formål og forskjellige bransjer.

Telthaller er et fleksibelt og økonomisk alternativ til dyre eller permanente byggverk slik stålkonstruksjoner eller låver. Med en telthall fra Dancover kan du sette opp et bygg med flere hundre kvadratmeter og få plass til både maskiner og materialer. Den store telthallen er ekstremt romslig, og selve konstruksjonen tar opp minimalt med plass på innsiden av teltet. Det betyr at du begynne å montere en romslig telthall til en langt bedre pris sammenlignet med et permanent byggverk eller finne tilsvarende plass til leie. Med en telthall fra Dancover, får du ditt eget rimelige lager raskt – og i tillegg et flyttbart lager i tilfelle du trenger å flytte det ved en eller annen anledning.

Telthaller fra Dancover – den profesjonelle løsningen.

Med telthaller laget av kraftig, holdbart stål får du en ramme av en industriell kvalitet og styrke. Den flammehemmende og solide PVC-duken med tykkelse opp til 930 g/m2 gir en ekstraordinær konstruksjon som tåler vind og vær hele året rundt, og gir adekvat beskyttelse til maskineri og materialer. På Dancovershop.com kan du se assortimentet av telthaller laget av stål og PVC som du kan montere raskt, spesielt når du trenger å få maskineri eller noe annet under tak og beskyttet mot vær og vind.

Telthaller tilfredsstiller en rekke formål.

Telthaller kan oppbevare mer eller mindre alt du trenger å lagre. Noen av de vanligste funksjonene er som lagertelt, lagerbygning, midlertidig låve og i noen tilfeller, kan det fungere som et telt i forbindelse med en anleggsplass. De store lagerteltene vil ha mer enn nok plass til både lagring og arbeid.

Telthaller er fleksible og økonomiske.

Telthaller er fleksible, raske å montere og kan flyttes hvis behovet oppstår. Det er viktig å fremheve at ved siden av funksjonalitet og holdbarhet, er telthallene i stål og PVC et ideelt alternativ til permanente konstruksjoner – både når det gjelder fleksibilitet, og spesielt som et økonomisk alternativ.

Telthall 7,5x10x5,4m

Telthall 7,5x10x5,4m

259 900,00 kr