Teltdrapering

Gjør partyteltene enda vakrere.

Partytelt kan være vakre i seg selv, og det betyr mye for både det generelle inntrykket og atmosfæren når et selskap eller et annet viktig arrangement skal gjennomføres i familien eller i bedriften. Dancover har mange vakre partytelt med et stort utvalg interessante detaljer, men ingenting kan sammenlignes med en vakkert partytelt med elegant drapering kombinert med en gardinløsning som skjuler stengene.

Partytelt med drapering.

Partytelt av forskjellige størrelser og kvaliteter vil gi en helt spesiell stemming med tak-drapering grunnet det myke, hvite stoffet som henger ned fra taket og veggene på partyteltet. Det skaper en koselig og romantisk stemning, og samtidig skjuler det stoffet rammen og sammenkoblingene på partyteltet. Det er lett å glemme at du faktisk er i et partytelt, og ikke i et slott eller i en bankettsal på et eksklusivt hotell. Du kan velge drapering og gardiner av forskjellige størrelser som passer eksakt størrelsen på ditt partytelt.

Partytelt i en romantisk stil.

Drapering for taket og gardiner til stengene på partyteltet er tilgjengelig med et vakkert sateng-look som skaper den perfekte atmosfæren inne i partyteltet på bryllup og andre store arrangement. Draperingene og gardinene i et partytelt gjør hele rommet, og med det – hele opplevelsen til noe helt unikt. Det gjør draperinger og gardiner til en av de detaljene med størst innvirkning når du ser på bilder fra den spesielle dagen, og ser det vakre rommet der festen tok plass.

Partytelt drapering er det lille ekstra.

Sammenlignet med de samlede kostnadene for et selskap og utstyr, så vil kostnadene med drapering og gardiner ikke utgjøre så mye, men det vil utgjøre en enorm forskjell. Du kan selvfølgelig velge draperinger og gardiner tilpasset den nøyaktige størrelsen på partyteltet ditt.