Bassengroboter

En bassengrobot hjelper deg med å holde bassenget rent og pent

En bassengrobot er en liten maskin som jobber hardt, laget for å holde bassenget rent og pent. Når du har et basseng i hagen, er det uunngåelig at løv, rusk og rask havner i bassenget. Bruker du et bassengtrekk når bassenget ikke er i bruk, begrenser du mengden av smuss og alt annet som havner i vannet. Du må likevel bruke en bassengrobot fra tid til annen. Bassengpumpen og skimmeren vil fjerne det meste som flyter i vannet, mens roboten renser bunnen og veggene på bassenget. Det er viktig å bruke roboten regelmessig, spesielt når bassenget brukes ofte. Enten du har et nedgravd basseng eller et basseng med stålramme, må du la bassengroboten gjøre det den gjør, slik at du alltid kan hygge deg med rent og innbydende vann.

Bruk bassengroboten regelmessig

Basseng brukes generelt mye om sommeren, spesielt når været er fint og temperaturen er høy. På denne årstiden har også vannet en tendens til å bli uklart på grunn av blant annet sollyset. Derfor må du bruke bassengroboten ofte i høysesongen. Du må samtidig holde øye med pH-nivået i vannet og regulere hvis det er nødvendig. Du trenger ikke bruke mye tid på å vedlikeholde bassenget, men det krever litt arbeid å holde alt rent og innbydende. Igjen, dekk til bassenget når det ikke er i bruk.

Bassengroboter og mye annet bassengtilbehør

Når du bestiller en av de populære bassengpakkene, får du det meste av det du trenger for å hygge deg med bassenget. En bassengrobot er derimot ikke inkludert. Enten du har et nedgravd basseng eller et av de rimeligere bassengene med stålramme, vil en bassengrobot hjelpe deg med å ha et rent og innbydende basseng. Bassengfilteret og skimmeren vil gjøre sitt, men uten en bassengrobot vil bassenget snart bli mindre rent og ikke like innbydende. Vi har også måleutstyr for å teste vannet regelmessig, bassengtrekk og mye annet bassengtilbehør. Når du velger en bassengrobot, må du se etter en robot som passer til størrelsen på bassenget. Vi har en liten trådløs bassengrobot og de store, velkjente bassengrobotene til store bassenger. Har du spørsmål om bassengrobotene, eller bassenger generelt, ta gjerne kontakt med xpertene våre på telefon, e-post eller bruk chatten.