Hageboder

Hagebod fra Dancover er praktiske og holdbare.

Hageboder i lette og vedlikeholdsfrie metallplater er perfekte til å lagre og beskytte redskap og hagemaskineri som hekksaksen, gressklipperen og høytrykksspyleren. Hvis du legger til noen kroker og hyller, som du kan kjøpe i tillegg, kan du optimalisere plassen inne i boden og får plass til enda flere redskaper og ting i boden. Med en hagebod i hagen eller på gårdsplassen har du lett tilgang til redskapene, og vil spare tid og energi når du ønsker å jobbe i hagen. Når du har lyst til å luke, klippe gresset, beskjære trærne eller klippe hekken – du finner raskt redskapene du trenger i en velorganisert hagebod.

Hagebod i vedlikeholdsfrie materialer.

Hage- eller redskapsboder i lettmetall er et høykvalitetsprodukt du kan bruke i mange år uten å måtte tenke på vedlikehold. Du kan velge mellom de velkjente hagebodmerkene ProShed og Yardmaster. Begge typene av hageboder i høy kvalitet må plasseres på et fast og jevnt underlag som heller, betong, treverk eller tilsvarende. Du kan også sette hageboden rett på gresset, men i så tilfelle bør du legge ned en presenning som membran først. Etterpå anbefaler vi at du legger et gulv på innsiden av hageboden. Et gulv med membran gir isolasjon og minimaliserer kondens.

Hagebod til å lagre alt mulig.

Hage- eller redskapsboder er tilgjengelige i mange størrelser, så du bør kunne finne en passende hagebod uansett hvilke krav du har. Dancover har en rekke små hageboder til mindre hager, ved- og sykkelboder. I tillegg har vi store metallboder til biler, maskiner og byggematerialer. Du er alltid velkommen til å kontakt ekspertene våre hvis du har spørsmål om våre lette hage- eller redskapsboder i metall.