Campingtelt

Campingtelt sørger for komfort ute i det fri.

Campingtelt fra Dancover er tilgjengelige i mange størrelser og til forskjellige priser avhengig av hva du ønsker. Du kan velge mellom et stort utvalg av praktiske og elegante telt. Er du 2, 3 eller 4 personer? Du bør velge et av de mindre campingteltene slik som pop-up telt, tunneltelt, kuppel- og iglootelt. Hvis du er fem eller seks personer som skal på camping, da har vi også større campingtelt med plass til utstyret og bagasjen. Vi har campingtelt til de som ønsker å være på veien, og derfor ønsker å bære så lite som mulig. De foretrekker å gå for et mindre og lettere campingtelt for å kunne nyte mer av reisen. Du kan også få campingtelt for familien som trenger et komfortabelt telt med plass til bagasje, og der du har plass til å stå oppreist inne i teltet.

Campingtelt i høy kvalitet gjør turer lettere.

Campingtelt gir deg en fantastisk følelse av frihet. Bare ta med deg teltet, det ligger flotte opplevelser og venter ute i det fri. Men, de fleste campere i dag foretrekker komforten av moderne campingplasser med moderne fasiliteter. Selv om du overnatter på en av disse campingplassene må teltet imøtekomme en rekke krav som campere i dag forventer av teltet. Detaljer som logisk konstruksjon, enkelt å sette opp, styrke, lette materialer, enkel adkomst og ventilasjon er minimumskrav. Dancover tilbyr et stort utvalg av campingtelt i høy kvalitet til alle slags formål – bare noen få netter, til lek i hagen og for hele familien når de skal på camping på en flott ferie.

Campingtelt til alle – store og små.

Campingtelt fra Dancover inkluderer mange velkjente merker som Outwell, Easy Camp, Ranger og Coleman, i tillegg til våre egne merker som TentZing® og Flashtents®. Du får mye for pengene, og mange fantastiske timer ute i det fri samme hva du foretrekker. Kanskje du ønsker å ta en lang campingferie, eller kanskje du bare trenger et sted å sove på klasseturen – eller på en koselig helgetur med venner og familie. Det har blitt utrolig populært for familien å ta bilen og bare kjøre ut i det blå med et campingtelt i bagasjerommet og ikke noe særlig annet. Du føler deg fri som fuglen, og du kan velge mellom de mange campingplassene du møter på veien. I tillegg er det en flott følelse å sove i campingteltet i villmarken og våkne opp til lyden av fuglene og kanskje med en flott utsikt.